DOBRE VESTI IZ VMC KARABURMA: Dete (14) savladalo KORONU!
Bolnica, Foto: EPA / Jalal Morchidi

hvala Bogu

DOBRE VESTI IZ VMC KARABURMA: Dete (14) savladalo KORONU!

O njemu i još jednom detetu brinuli su lekari ove zdravstvene ustanove, o čemu je prošle nedelje govorio komandant bolnice pukovnik docent Ivo Udovičić

Objavljeno: 17:06h

Dete (14), obolelo od korona virusa, koje je bilo hospitalizovano u VMC Karaburma, oporavilo se i pušteno je kući, saznaje Telegraf.rs.

O njemu i još jednom detetu brinuli su lekari ove zdravstvene ustanove, o čemu je prošle nedelje govorio komandant bolnice pukovnik docent Ivo Udovičić. Tada je rekao da se kod njih leči pacijent od 14 godina, a najmlađi pacijent u Intenzivnoj nezi ima 35 godina.

- Inače, svi mladi koji završe na Intenzivnoj su nevakcinisani i moja poruka mladima je da se vakcinišu da ne bi završili ovde. Ne pada mi na pamet da polemišem sa antivakserima i gugl doktorima, ili sa doktorima koji izvrću medicinske činjenice. Ovo u bolnicama je medicina, ovo u bolnicama je realnost, ovo je slika onoga što se dešava, i ko god želi, može da dođe i da proveri koja je razlika između vakcinisanih i nevakcinisanih - kazao je tada dr Udovičić.

Bonus video:

02:54

KORONA JE SADA EPIDEMIJA MLADIH: U Nišu otvorena ambulanta za decu od 8 do 14

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.