Samsung virtuelni događaj “Life Unstoppable: the house of surprises”
Kompanija Samsung, Foto: Promo

obaveštenje

Samsung virtuelni događaj “Life Unstoppable: the house of surprises”

Format i koncept događaja “Life Unstoppable: the house of surprises” daju osećaj individualnosti i jednostavnosti

Objavljeno:

Kompanija Samsung će 12. oktobra otvoriti vrata novom svetu mogućnosti kroz onlajn događaj na kome će predstaviti najnoviji ekosistem uređaja za Evropu. Nakon prošlogodišnjeg uspeha, Samsung najavljuje nastavak događaja "Life Unstoppable: House of suprises" za 2021. godinu . Ovo virtuelno iskustvo vodi nas do otkrivanja najnovijih inovacija koje predstavljaju najsavremenija rešenja, bez obzira na životne navike korisnika. Takođe, ističe sposobnost Samsung proizvoda da inspirišu radost, maštovitost i produktivnost u svakodnevnom životu. Učesnici će nakon ovog događaja poželeti da hrabro iskorače iz udobnosti svakodnevice u život koji podstiče avanturu i kreativnost, i upravo na to Samsung misli kad kaže „Life Unstoppable“.

Format i koncept događaja “Life Unstoppable: the house of surprises” daju osećaj individualnosti i jednostavnosti. Samsung će tako ove godine ponovo pokazati mogućnosti i potencijal svojih proizvoda. Stvaranjem virtualne slikovnice s narativom o "kući iznenađenja", ilustrovaće se svakodnevni život korisnika i pokazati kako Samsung može doprineti kreaciji i optimizaciji našeg doma. Shodno tome, događaj će pokazati kako izborom kvalitetnih i pametnih kućnih uređaja možemo stvoriti maštoviti i jedinstveni enterijer.

Zone udobnosti su ključne u neizvesnim vremenima, u to smo se uverili proteklih godinu i po dana. Sada kada se naši domovi pretvaraju u hibridni prostor, neophodnan nam je dom koji inspiriše, pokreće i olakšava svakodnevicu. Na događaju „Life Unstoppable: the house of surprises“ kompanija Samsung će predstaviti takav dom, kako bi u njemu ponovo pronašli ljubav i inspiraciju.

Svi oni koji žele da osete novu dimenziju užitka u domu koji je predstvljen kroz projekat “Life Unstoppable: the house of surprises” mogu da od 18. oktobra od 11:00h posete sajt www.samsung.com. #LifeUnstoppable.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.