VOZITE OPREZNO! Kiša i magla OTEŽAVAJU SAOBRAĆAJ!
Foto: Fonet

izveštaj amss

VOZITE OPREZNO! Kiša i magla OTEŽAVAJU SAOBRAĆAJ!

Mokar kolovoz povećava zaustavni put vozila, a oštećenja na kolovozu se ne vide jer su ispunjena vodom, zato je potrebno da vozači smanje brzinu i povećaju odstojanje između vozila
Objavljeno: 07:47h

Vozače ovog jutra očekuju kiša, sumaglica, niska oblačnost i magla, pa iz Auto-moto saveza Srbije apeluju na njih da budu oprezniji za volanom.

Osetni pad temperature i padavine ovog jutra uslovljavaju nepovoljne uslove za vožnju.

Mokar kolovoz povećava zaustavni put vozila, a oštećenja na kolovozu se ne vide jer su ispunjena vodom, zato je potrebno da vozači smanje brzinu i povećaju odstojanje između vozila.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima, trenutno, nema dužih zadržavanja od 15 do 20 minuta.

Iz AMSS-a podsećaju vozače da od 1. novembra do 1. aprila moraju na svojim vozilima da imaju sve četiri zimske gume ukoliko na kolovozu ima snega, leda ili poledica.

Do 15. novembra zbog radova na izgradnji čeone naplatne stanice kod Vrčina na auto-putu Beograd-Niš, saobraćaj je usmeren na četiri novoizgrađene trake sa po dve u oba smera, koje su sastavni deo nove naplatne stanice “Vrčin”.

(Espreso.co.rs / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.