NAJPOTRESNIJA PRIČA U SRBIJI: Baka Milena sa 10.000 dinara brine o teško bolesnom unuku Dejanu (FOTO)
Foto: Sremske Vesti

Ljudi, pomozite

NAJPOTRESNIJA PRIČA U SRBIJI: Baka Milena sa 10.000 dinara brine o teško bolesnom unuku Dejanu (FOTO)

Dečakova majka je 25 puta pokušala da se ubije, a sada je u bolnici na lečenju
Objavljeno: 11:59h

Baka Milena Gašpar (62) ima rešenje Centra za socijalni rad u Sremskoj Mitrovici, da se brine o dvogodišnjem unuku Dejanu Radojčiću, dok se njegova majka Lana Radojčić (32) nalazi u bolnici na lečenju, što joj uliva dodatne strahove.

Ishod zdravstvenog stanja njene ćerke zavisiće da li će mališan ostati kod njih, ili će biti smešten u neku hraniteljsku porodicu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Od Milenine penzije u iznosu od 10.000 dinara, oni ne mogu da žive, te kaže da bi joj svaka vrsta pomoći dobrodošla.

Stara poslovica kaže: mala deca – mala briga, velika deca – velika briga, a baš ovim rečima opisuje svoj život Milena koja je sa 32 godine ostala udovica, sa četvoro dece.

foto: Sremske Vesti

- Kada mi je najstariji sin Dejan imao 28 godina, poginuo je u saobraćajnoj nesreći, bilo je to pre 13 godina, a onda je svet počeo da se ruši. Drugi sin se predao narkoticima, najmlađa ćerka Lana od te tragedije dobila je nervni slom. Godinama se leči. Imala je 25 pokušaja samoubistva, hvala bogu živa je, priča u dahu ova žena, koja je sada ostala sama sa dvogodišnjim unukom da živi, u ulici Bulevar Konstantina Velikog 19A, u Sremskoj Mitrovici.

Kaže, kada joj je ćerka saznala da je trudna, bila je srećna, a onda nakon rođenja dečaka, Lanino stanje se pogoršalo.

- Doktori su mi rekli da je upala u postporođajnu depresiju, i evo već dva meseca nalazi se u bolnici. Ne mogu da odem kod nje, jer od penzije, moram detetu da kupim lekove, platim prevoz do bolnice, a ispitivanja o njegovoj bolesti i lečenje tek predstoje, objašnjava ne krijući suze Milena, koja za predstojeću zimu ima spremljeno, samo dva metra drva.

- Često poželim da odem negde, da se iz sve snage izvrištim, a da me niko ne čuje! Možda bi sav taj teret u grudima, onda izašao iz mene - priča Milena.

(Espreso.co.rs/Sremske Vesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.