SILOVAĆU TE, BIĆU ISPRED TVOJE KUĆE UJUTRU! Pedofil hakovao aplikaciju preko koje se dopisuju deca, ZNA GDE ŽIVE I KAKO IZGLEDAJU?! (FOTO)
Foto: Profimedia

deinstalirajte što pre!!!

SILOVAĆU TE, BIĆU ISPRED TVOJE KUĆE UJUTRU! Pedofil hakovao aplikaciju preko koje se dopisuju deca, ZNA GDE ŽIVE I KAKO IZGLEDAJU?! (FOTO)

Najpopularnija aplikacija za klince postala noćna mora!
Objavljeno: 20:24h

Poznata aplikacija među klincima koja se naziva SimSimi, našla se po svemu sudeći na meti hakera. I to pedofila, sudeći po žalbama koje stižu! Naime, na Fejsbuk stranici "Protiv Sim Simija" koja je napravljena baš zbog ovog problema navode da je cilj stranice da se aplikacija ukloni i to što pre!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Na ovoj stranici redovno se objavljuju fotografije na kojima su prepiske onih koji koriste Sim Simi aplikaciju i navodnog hakera. Prema komentarima onih koji stranicu vode, trudiće se da ostanu anonimni i pokušaju da stanu pedofilu na put.

Naime, preme njihovim rečima, jedna devojka je deinstalirala aplikaciju, promenila broj i restartovala telefon, ali džabe.

Deca se žale da osoba koja im hakuje profile zna aposlutno sve o njima. Zato su i došli na ideju da aplikaciju deinstaliraju i spreče dalje neprijatnosti.

Poruka izvesne Jelene najbolje pokazuje da neki zaista uhodi ove klince. Naime, ona je isntalirala Sim Simi iz znatiželje i da proveri da li stvarano postoji haker. Kako je napisala, bilo joj je zanimljivo u početku, ali onda je postalo čupavo. Ono što je najviše uplašilo je to što je "nepoznata osoba" znala gde živi, iako mu ona to nije rekla.

Aplikaciju je obrisala, i sada se plaši da izađe iz kuće!

foto: Facebook / Sim Simi

Obratite pažnju šta rade vaši klinci i sprečite da neki pedofil dopre do njih.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.