Tri iljušina dovoze ruske vojnike i opremu u Srbiju zbog velike vojne vežbe!
Foto: AP

Rusi dolaze

Tri iljušina dovoze ruske vojnike i opremu u Srbiju zbog velike vojne vežbe!

Vojske Rusije, Srbije i Belorusije održaće vežbe "Slovensko bratstvo-2016" od 2. do 15. novembra u oblasti Beograda, navodi se na sajtu Ministarstva odbrane Rusije
Objavljeno: 09:23h

Tri transportna aviona ruske vojske s više od 50 vojnika kreću iz Rusije za Srbiju da učestvuju na međunarodnoj vojnoj vežbi "Slovensko bratstvo - 2016".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

To je saopštilo Ministarstva odbrane Rusije.

Vojske Rusije, Srbije i Belorusije održaće vežbe "Slovensko bratstvo-2016" od 2. do 15. novembra u oblasti Beograda, navodi se na sajtu Ministarstva odbrane Rusije.

Rusko mihnistarstvo je navelo da su tri aviona "Il-76MD" stigla na aerorom Ivonovo-Severnoje iz Orenburga i da su vojici iz 98. vazduhoplovne divizije spremili opremu za vežbe. Više od 150 pripadnika odvojenih bataljona za osmatranje iz 98. vazduhoplovne divizije učestvuje u vežbi, navodi rusko ministarstvo. Na vežbi će biti korišćena tri oklopna vozila BMD-2, četiri teretna vozila za izviđačke misije i osoblje bespilotne letelice "Tahion". Prva zajednička vežba "Slovensko bratstvo" održana je prošle godine u Novorosijskom regionu.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.