OD DANAS ZIMSKE GUME: Na putevima nema smetnji za saobraćaj, na granicama čekanje 20 minuta!
Foto: Dragan Udovičić

VOZAČI, OPREZ

OD DANAS ZIMSKE GUME: Na putevima nema smetnji za saobraćaj, na granicama čekanje 20 minuta!

Iz AMSS-a podsećaju da vozila od danas do 1. aprila moraju biti opremljena sa sve četiri zimske gume, ako se zbog vremenskih uslova na kolovozu nalazi sneg, led ili poledica
Objavljeno:

Na putevima u Srbiji tokom dana saobraćaj će se odvijati nesmetano zbog dobre vidljivost i suvih kolovoza, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Sumaglice će biti duž rečnih tokova, po kotlinama i preko prevoja.

Na graničnim prelazima putnička vozila se po informacijama Uprave Granične policije Srbije zadržavaju 15 do 20 minuta.

Iz AMSS-a podsećaju da vozila od danas do 1. aprila moraju biti opremljena sa sve četiri zimske gume, ako se zbog vremenskih uslova na kolovozu nalazi sneg, led ili poledica. Neprohodni putni prvaci su na deonici Šiljkovica-Rošci, zbog pokretanja klizišta, zatim Gojna Gora-Čačak (Ljubić) u mestu Caganje, zbog obrušavanja dela puta. Zbog oštećenog mosta obustavljen je saobraćaj na deonici Pričević-Pecka. Zbog izgradnje nadvožnjaka na južnom kraku Koridora 10 (Vranje-Bujanovac-GP Čukarka sa Makedonijom), na deonici između Srpske Kuće i Levosoja saobraćaj je preusmeren na put II/A reda br.158. Od danas će se na državnom putu II A reda broj 137, deonica Zavlaka-Mojković-Krupanj, izvoditi radovi na mostu preko reke Likodre. Za vreme izvođenja radova saobraćaj će se na mostu izvoditi naizmeničnim propuštanjem vozila. Na državnom putu II A reda broj 152, deonica Topola – Rudnik, na snazi je izmena režima saobraćaja zbog obezbeđenja zone radova na periodičnom održavanju puta.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.