MRAZ I MAGLA: Danas do 15 stepeni!
Foto: Filip Plavčić

dOBRO SE OBUCITE

MRAZ I MAGLA: Danas do 15 stepeni!

U Beogradu će jutro biti hladno, a u toku dana malo do umereno oblačno. Najniža temperatura biće oko 3 C, najviša oko 12 C.
Objavljeno: 07:20h

U Srbiji će jutro biti hladno, ponegde slab mraz i magla, a u toku dana biće malo do umereno oblačno i suvo.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Najniža temperatura biće od minus 4 do plus 4 stepena Celzijusa, a najviša od 10 do 15 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab i umeren, na istoku povremeno jak, zapadni i severozapadni vetar, po podne i uveče u slabljenju i skretanju na južni i jugoistočni.

U Beogradu će jutro biti hladno, a u toku dana malo do umereno oblačno. Najniža temperatura biće oko 3 C, najviša oko 12 C.

Prema izgledima za narednih sedam dana, do 8. novembra, u sredu ujutro biće hladno, ponegde magla. U toku dana toplije, pre podne pretežno sunčano, po podne na severu, uveče i noću i u ostalim krajevima naoblačenje s kišom.

U četvrtak osetno hladnije s kišom, od sredine dana na višim planinama sneg i stvaranje snežnog pokrivača.

U petak prestanak padavina i delimično razvedravanje. U subotu malo toplije uz umereno naoblačenje. U nedelju pretežno oblačno i relativno toplo, mestimično s kišom, u košavskom području vetrovito. Početkom naredne sedmice prognozira se zahlađenje i česta pojava kiše, na višim planinama sneg. Vetar će biti u slabljenju.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.