Prvi srpski Oktoberfest otvoren u Novom Sadu!
Foto: Dragan Kadić, Ilustracija

fešta

Prvi srpski Oktoberfest otvoren u Novom Sadu!

Posetioci manifestacije će tokom dva dana biti u prilici da probaju više stotina različitih pivskih brendova domaćih i stranih proizvođača, najukusnije austrijske i nemačke kobasice
Objavljeno: 12:12h

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević prisustvovao je svečanom otvaranju manifestacije "Novosadski Oktoberfest" koju uz pokroviteljstvo Grada Novog Sada i Nemačko-srpske privredne komore, po prvi put organizuje "Color Press Grupa" u Master centru Novosadskog sajma.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Posetioci manifestacije će tokom dva dana biti u prilici da probaju više stotina različitih pivskih brendova domaćih i stranih proizvođača, najukusnije austrijske i nemačke kobasice, hrskave perece iz peći najboljih srpskih pekara i da uživaju uz bogat muzički program.

PROBALE SMO MED I KRASTAVCE UZ VOTKU I TEKILU: Novinarke Espresa na specijalnom zadatku! (VIDEO)

foto: Fonet

- Novi Sad se uvek trudio da bude poseban i drugačiji od onih gradova koji su mu možda slični po arhitekturi, demografiji i geografiji. Zato sa ponosom uvek ističemo tu našu jedinstvenost, koja nas kao zbir različitosti čvrsto spaja. Tako je u Novom Sadu moguće da postoji festival tambure i dens festival, izložbe meda i kupusa, kao i prvi festival koji promoviše pivo, perece i kobasice.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.