POKLONI ZA PREDŠKOLCE PREDŠKOLSKE USTANOVE „DEČJI DANI“: KNJIGE ZA PRIPREMNI PREDŠKOLSKI PROGRAM
Pokloni, Foto: PROMO

važno

POKLONI ZA PREDŠKOLCE PREDŠKOLSKE USTANOVE „DEČJI DANI“: KNJIGE ZA PRIPREMNI PREDŠKOLSKI PROGRAM

Tim povodom, predsednik opštine Stari grad Radoslav Marjanović uručio je danas je predškolcima u vrtiću „Lipa“ komplet od tri knjige za pripremni predškolski program – matematika, srpski i svet oko nas

Objavljeno:

Gradska opština Stari grad obezbedila je i ove godine sredstva za kupovinu po tri obavezne knjige za pripremni predškolski program za predškolce iz dvanaest vrtića Predškolske ustanove „Dečji dani“.

Pokloni
foto: PROMO

Tim povodom, predsednik opštine Stari grad Radoslav Marjanović uručio je danas je predškolcima u vrtiću „Lipa“ komplet od tri knjige za pripremni predškolski program – matematika, srpski i svet oko nas.

Pokloni
foto: PROMO

„Za naše predškolce, njih ukupno 450, obezbedili smo knjige za pripremni predškolski period kako bi se što bolje spremili za polazak u školu. Ovo je akcija koju smo započeli prošle godine i od koje nećemo odustati, jer na ovaj način želimo da porodicama sa malom decom pokažemo da mislimo na njih i njihovu decu. Opština će, osim priprema za školu, za najmlađe obezbediti i besplatne programe koji će se održavati sportskom centru ”25 maj” i u Uslužnom centru naše opštine“, rekao je predsednik opštine Radoslav Marjanović. On je najavio da će opština finansirati i rekonstrukciju dvorišta vrtića „Lipa“ u Solunskoj ulici, koja je planirana za sredinu septembra.

Pokloni
foto: PROMO

Direktorka PU „Dečji dani“ Sanja Lazić istakla je da novo rukovodstvo opštine Stari grad prepoznaje potrebe dece i roditelja. „Očekujemo stalnu saradnju sa opštinom, jer ova akcija je, pre svega, usmerena ka rasterećenju kućnog budžeta roditelja. Kada je reč o sređivanju naših objekata, opština je u program budžeta uvrstila dvorište vrtića „Lipa“, koje je jedno od najlepših na Starom gradu, a nažalost, godinama je bilo zapostavljnjno”.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.