OVAJ MAGARAC JE DUŠU ISPLAKAO PRED PUT ZA KLANICU! Njegove suze ujedinile su Niš, sad živi bolje od bivšeg vlasnika
Magarac koji je zaplakao, Foto: zoo kutak, privatna arhiva

dirljivo

OVAJ MAGARAC JE DUŠU ISPLAKAO PRED PUT ZA KLANICU! Njegove suze ujedinile su Niš, sad živi bolje od bivšeg vlasnika

Životinja je stara između pet i šest godina i trenutno je dobrog psiho-fizičkog zdravlja

Objavljeno:

Udruženje "Zoo planet" iz Kamenice kod Niša, uz pomoć donacija humanih Nišlija, uspelo je da pre nekoliko dana, otkupi jednog magarca koji je bio na putu za klanicu, a kako su za portal Espreso rekli iz ovog udruženja, ovo je bilo prilično emotivno spasavanje, duše koja je zaslužila svu sreću ovog sveta!

Naime, u trenutku kada je predsednik udruženja "Zoo planet", Dušan Stojanović razgovarao sa vlasnikom koji nije hteo više da čuva magare, govorivši da novac mora da se skupi već taj dan, ova plemenita životinja je tako odreagovala da bi i najtvrđe srce zaplakalo.

Magarac
foto: ZOO Planet Niš

Magarcu su krenule suze na oči, krenuo je da njače, a vlasnik se nagodio sa Stojanovićem da se plaćanje odloži i tada je počela borba za ovo zlatno stvorenje.

"Magarac je neutešno plakao celim putem do ,"Zoo kutka", a onda je odahnuo kada su se približili." rekla je Dušanova sardanica Sandra za Espreso.

Magarac
foto: ZOO Planet Niš

Životinja je stara između pet i šest godina i trenutno je dobrog psiho-fizičkog zdravlja, a ovaj pitomi i umiljati magarac, vrlo brzo postao je miljenik svih u "Zoo kutku" i bez straha prilazi svima.

Magarac
foto: ZOO Planet Niš

Kao su nam rekli iz Udruženja, za magare je trebalo da se skupi 250 evra, a za samo dva dana desilo se pravo čudo! Nišlije su u rekordnom roku donirale Udruženju i više nego što je bilo potrebno, a višak novca biće uložen u rekonstrukciju prostora namenjenom magarcima.

Inače u udruženju "Zoo planet" trenutno stanuje pet magaraca, a po svemu sudeći već do zime imaće novi prostor da se baškare sa svojim novim drugarom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.