Voleo je da naručuje Prvi poljubac u kafani: Tijanićeve kolege otkrivaju ono što nikad niste čuli o Glavonji! (FOTO)
Foto: Nebojša Mandić

talenat, 1 u milion

Voleo je da naručuje Prvi poljubac u kafani: Tijanićeve kolege otkrivaju ono što nikad niste čuli o Glavonji! (FOTO)

Tog 28. oktobra kao munja je odjeknula vest da je preminuo Aleksandar Tijanić. Poštovan od kolega, pravi profesionalac, uvek dosledan sebi, oštar i pravičan
Objavljeno: 18:37h

- Kolega, Dragan Stanojević izneo je kasetu iz Skupštine krišom. Mi smo ovaj snimak jedini emitovali. Kada su pozvali Tijanića da traže da mene i ekipu kazne jer smo navodno lomili prozore po Skupštini kako bismo došli do snimka, Tijanić im se zahvalio na pozivu, a nas ne da nije kaznio, već nas je i finansijski nagradio. Tako smo na početku našeg profesionalnog bavljenja novinarstva, naučili osnovna novinarska pravila, otkriva Olivera za Espreso.

Tijanićeve kolumne umele su da odjeknu brzinom svetlosti, a retko kad je mašio poentu.

- Dajte mi papir i olovku, i je*aću vam mater, još jedna je od njegovih škakljivih izjava i to za vreme njegovog rada u NIN- u.

foto: Fonet

Jednom prilikom govorio je i studentima druge godine Fakulteta političkih nauka u Beogradu, pritom šokiravši prisutne i javnost.

- Ko ste, bre, vi ljudi? Šta je vaša generacija? Koja je vaša pesma? Slogan? Šta piše na vašem bedžu? Kome verujete? Čemu kličete? Protiv čega ste, za šta jeste? Šta menjate? Koje su knjige vaše? Čemu se radujete? Ko su vaši budući klasici? Koji je razlog vašeg postojanja?

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.