SEĆATE LI SE DEBELOG ZORANA IZ FILMA 'TITO I JA'? Ovako izgleda SADA, izbegava da se POJAVI NA EKRANU! (FOTO)
Dimitrije Vojnov u Tito i ja, Foto: Printscreen/Youtube

interesantno

SEĆATE LI SE DEBELOG ZORANA IZ FILMA 'TITO I JA'? Ovako izgleda SADA, izbegava da se POJAVI NA EKRANU! (FOTO)

On danas ima 40 godina i uspešni je dramaturg, scenarista i filmski kritičar

Objavljeno:

Film “Tito i ja” mnogi i danas vole da gledaju, a najveću pažnju svakako je privukao mali Zoran kog je odlično odigrao Dimitrije Vojnov.

Njegove replike i problemi u koje je upadao zbog ljubavi prema Titu sve su zasmejavali, a Dimitrije se sa godinama prilično promenio.

On danas ima 40 godina i uspešni je dramaturg, scenarista i filmski kritičar.

Svojevremeno je objasnio i šta je za njega predstavljala uloga u popularnom filmu.

-U toj ulozi video sam zabavnu vanškolsku aktivnost. Ni pre ni posle toga nisam imao nameru da se posvetim glumi. Mislim da bi to bila velika greška. Smatram da bih izrastao u vrlo lošeg glumca. Od momenta kada sam sebe video na ekranu, više nisam mogao da funkcionišem kao glumac. Srećom, to se dogodilo posle snimanja – rekao je Dimitrije za Pulsonline.

-Od tog trenutka uglavnom odbijam sve pozive da se pojavim na ekranu, osim kada me pozovu neki prijatelji koji snimaju film i misle da je dobar štos ako bih se ja pojavio. Novih filmskih uloga verovatno neće biti, osim ako se neki prijatelj ne pojavi s nekom duhovitom idejom za koju ja osećam da mogu da je realizujem. Ja sam diplomirani dramaturg i pišem scenarije, a dosta radim i na televiziji. Pokušavam da budem popularizator filma. Što se mog privatnog života tiče, to nije tema za novine, već stvar u koju su upućeni samo moji najbliži, pa stoga samo oni mogu da se zabavljaju pričama na tu temu – zaključio je on tada za pomenuti medij.

Bonus video:

04:50

NOVINARI ESPRESA UZELI PUŠKE U RUKE I PUCALI JEDNI U DRUGE! Probali smo AIRSOFT, najnoviju HIT IGRU! (VIDEO)

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.