Slavica je najtužnija majka u Srbiji: Sanja svoje troje dece koje joj je kidnapovao muž i odveo ih u Tursku! (FOTO) (VIDEO)
Foto: privatna arhiva

tužna ispovest

Slavica je najtužnija majka u Srbiji: Sanja svoje troje dece koje joj je kidnapovao muž i odveo ih u Tursku! (FOTO) (VIDEO)

Iako je gotovo cela Srbija upoznata sa slučajem Slavice Burmazović i otmici njeno troje mališana, ne samo što se ništa po ovom pitanju nije desilo, već očajna majka i dalje nema nikakav kontakt sa svojim mališanima
Objavljeno: 16:02h

Iako je gotovo cela Srbija upoznata sa slučajem Slavice Burmazović i otmici njeno troje mališana, ne samo što se ništa po ovom pitanju nije desilo, već očajna majka i dalje nema nikakav kontakt sa svojim mališanima.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Na sve to, Slavica pojma nema gde su Aiša (12), Esma (11) i Tarik (5) koji su jednog jutra oteti, strpani u taksi i nekoliko sati kasnije bili su u potpuno drugoj zemlji. Javnost je zgrožena, ona užasnuta u najblažem smislu te reči, a od dece mesecima ni traga ni glasa.

foto: Filip Plavčić

Kako?

Sve je počelo kada je Slavičin tadašnji nevenčani suprug, njihov otac, Ejup Sabri Jundžu odlučio da sa sobom povede dečicu u Tursku. Do danas, ova majka ostaje bez najvrednijeg i najvećeg bogatsva - svojih prelepih mališana.

Vučiću, vrati mi decu! Očajni vapaj majke čiji su mališani oteti i odvedeni u Tursku! (FOTO)

Od januara do danas, malo se toga promenilo. Ali jedna stvar posebno zabrinjava - niko ne zna gde su njena deca!

foto: privatna arhiva

- Poslednji put sam ih videla u maju. Otišla sam u Tursku, jer su sve presude donesene u moju korist. U hotelu Hilton trebalo je konačno da vidim svoje anđele. U pet popodne, sedela sam u predvorju, u stranoj državi, i nisam mogla da dočekam. Gledala sam na sat svakih par minuta, a on su prolazili kao večnost. Ni traga ni glasa od moje dece, čitavih 45 minuta! Jeza, tuga, horor! - opisuje nam Slavica svoj prvi i poslednji susret, koji nikada neće zaboraviti.

Turski sud odlučio: Otetu decu vratiti majci Slavici u Srbiju! (FOTO)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.