NE LEČI VIŠE: Radenkov lekar ipak najuren s posla!
Foto: Večernje novosti, Facebook

Nakon saznanja medija

NE LEČI VIŠE: Radenkov lekar ipak najuren s posla!

Iako je od ponedeljka počeo ponovo da radi, nakon pisanja meija i velike prašine koja se digla zbog činjenice da on nesmetano radi, juče ga u bolnici nije bilo
Objavljeno: 08:43h

Dan nakon što su mediji objavili da se doktor Dobrivoje Bojanić, ortoped u Opštoj bolnici u Loznici koji je lečio malog Radenka zbog preloma ruke, nakon čega je dete preminulo od sepse, vratio na posao, on je najuren iz bolnice, objavio je "Alo"!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Iako je od ponedeljka počeo ponovo da radi, nakon pisanja meija i velike prašine koja se digla zbog činjenice da on nesmetano radi, juče ga u bolnici nije bilo.

Na ortopediji lozničke bolnice obavestili su nas da je doktor trebalo da radi, ali da nije došao.

– Uprava bolnice donela je odluku da doktor Bojanić ne treba da radi sve dok traje istražni postupak. Koristiće slobodne dane, a kada će se ponovo vratiti na posao, za sada ne možemo predvideti - potvrdila je Dragana Vasiljević, portparolka Opšte bolnice. Iz ove ustanove poručuju da odeljenje ortopedije ima kapacitet da se reorganizuje i da se nastavi sa redovnim radom, uzimajući u obzir činjenicu da dr Bojanić neće raditi dok traje postupak prikupljanja podataka o nesrećnom slučaju.

Iako doktora, koga mnogi krive za smrt Radenka Nikodinovića iz Kozjaka, juče tamo nije bilo, njegove kolege su primile ekipu ovog lista. Nisu želeli da se slikaju, niti da im se objavljuju imena.

- Šta da vam kažem? On je jedan od pet ortopeda ovde. Dobar je kolega. Radi 25 godina. Šta se desilo i kako, ne znamo - bilo je sve što nam je rekao jedan od Bojanićevih kolega.

Pacijentkinja S. L. ( 63) navodi da je upravo imala intervenciju.

- Plačem, dete, kad god vidim Radenka na televiziji ili u novinama. Velika je to tragedija. Ne znam. Svako ovde u Loznici ima svoju priču, ali deteta nema - kaže ona i dodaje da se ne plaši za sebe.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.