Kako do moćne transformacije? G-Drive - najbolji način da osetiš superiornost tokom vožnje
G-Drive - najbolji način da osetiš superiornost tokom vožnje, Foto: Promo

DODATNA ENERGIJA

Kako do moćne transformacije? G-Drive - najbolji način da osetiš superiornost tokom vožnje

Postoji mnogo načina da se i sami uverite zašto je G-Drive pravi izbor

Objavljeno:

Ukoliko želite da vas vožnja inspiriše i da osetite dodatnu energiju u svakom pređenom kilometru, saznajte zašto je G-Drive najbolje gorivo za vas:

  1. Reč je o domaćem premijum gorivu proizvedenom prema najvišim tehnološkim standardima. Konkretno, u pitanju su G-Drive 100, visokooktanski aditivirani benzin od minimum 100 oktana, i G-Drive Dizel, aditivirano dizel gorivo. Ono što je karakteristično za G-Drive goriva jeste da sadrže aktivne komponente poslednje generacije koje redovnom upotrebom omogućavaju efikasniji rad motora i unapređuju njegove performanse.
  2. Tajna je u specijalnoj formuli G-Drive derivata koja poboljšava performanse motora kroz povećanje snage motora, poboljšanje dinamike ubrzanja i povećanje obrtnog momenta. Uz G-Drive goriva vožnja je, jednostavno, uzbudljivija i ugodnija. Ukoliko je vaš automobil benzinac, sinergija 100 oktana i goriva vrhunskog kvaliteta G-Drive 100 omogućiće da motor automobila dobije dodatnu snagu, pružajući mu istovremeno prvoklasnu zaštitu od korozije i stvaranja nečistoća. Ukoliko je vozilo na dizel pogon, najbolji izbor je G-Drive Dizel koji pored dodatne snage koju ima, doprinosi poboljšanoj startnosti motora. Zahvaljujući kompleksu aditiva u ovom derivatu, povećava se cetanski broj, a to znači efikasnije sagorevanje goriva i poboljšane performanse motora.
  3. Sve navedeno je i dokazano i to u jednom od najvećih centara za testiranje vozila, u mestu Milbruk u Engleskoj. Rezultati testiranja potvrdili su poboljšane performanse G-Drive 100 u poređenju sa standardnim Evro BMB 95. Konkretno, reč je o povećanju snage motora do 7 odsto, do 10 odsto poboljšanja dinamike ubrzanja, kao i povećanju obrtnog momenta do 5 odsto.
  4. Možda i najbolja potvrda kvaliteta G-Drive goriva leži u činjenici da ga koriste najbolji. G-Drive Racing sportski tim koji se takmiči na svetskim trkama izdržljivosti koristi G-Drive gorivo tokom priprema i testiranja, što omogućava proveru motornih karakteristika vozila u ekstremnim uslovima.

Postoji mnogo načina da se i sami uverite zašto je G-Drive pravi izbor!

Za početak je potrebno da posetite neku od NIS Petrol ili GAZPROM benzinskih stanica i natočite ovo premijum gorivo. Neka i vaš automobil doživi moćnu transformaciju uz G-Drive goriva kompanije NIS!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.