12 PACIJENATA NA LEČENJU U LOZNIČKOJ BOLNICI! Borba sa koronom ne prestaje!
Korona virus/ilustracija, Foto: Profimedia

užas

12 PACIJENATA NA LEČENJU U LOZNIČKOJ BOLNICI! Borba sa koronom ne prestaje!

Loznica je juče imala devet pozitivnih, Šabac i Krupanj po tri, Bogatić, Mali Zvornik i Ljubovija po jednog dok ih nije bilo u Koceljevi i Vladimircima

Objavljeno:

Na bolničkom lečenju u lozničkoj Opštoj bolnici trenutno se nalazi dvanaest kovid pacijenata, dva manje nego u utorak, saopšteno je u današnjem zajedničkom izveštaju ove ustanove i Doma zdravlja ’’dr Milenko Marin’’.

U bolnici kažu da je među novobolelima puno nevakcinisanih, ima i onih koji su primili samo prvu dozu, ali i nekoliko starijih osoba koje su kompletno vakcinisane. Juče je u Trijažnom centru pregledano 46 osoba, a više od pola, njih 29 došlo je prvi put zbog simptoma moguće kovid infekcije. Pet pacijenata je poslato infektologu, a u ambulanti Infektivnog odeljenja pregledano sedamnaest osoba od kojih se zbog sumnje na koronu doktoru prvi put javilo njih osam.

Služba za radiološku dijagnostiku primila je 23 pacijenta i otkrila jednu pneumoniju. U Mačvanskom okrugu je korona opet na klackalici pa je tokom jučerašnjeg (10.8) dana potvrđeno još 18 pozitivnih, osam manje nego dan pre, dok je broj obolelih povećan za dvanaest i trenutno od korone boluju 154 osobe.

Loznica je juče imala devet pozitivnih, Šabac i Krupanj po tri, Bogatić, Mali Zvornik i Ljubovija po jednog dok ih nije bilo u Koceljevi i Vladimircima. Šabac ima sve više obolelih i stigao je do njih 67, Loznica ga prati sa 58, dok Bogatić i Mali Zvornik imaju po devet bolesnih od korone. Boluje i šest Krupanjaca, po dva meštanina Ljubovije i Vladimiraca i jedan stanovnik Koceljeve.

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.