Zvezdara traži loto milionera: Penzioner sa Đerma dobio 2.000.000 evra?

Potera u Beogradu!

Zvezdara traži loto milionera: Penzioner sa Đerma dobio 2.000.000 evra?

Misteriozni srećni dobitnik za sada se ne oglašava, a na čuvenoj pijaci Đeram lokalni prodavci spekulišu da je novi milioner zapravo njihov komšija, penzioner Đura, strastveni igrač lotoa
Objavljeno: 10:36h

Beogradska Zvezdara od petka uveče bruji samo o jednoj temi - ko je od komšija ubo sedmicu na lotou vrednu neverovatnih 243.927.775 dinara, odnosno oko dva miliona evra. Misteriozni srećni dobitnik za sada se ne oglašava, a na čuvenoj pijaci Đeram lokalni prodavci spekulišu da je novi milioner zapravo njihov komšija, penzioner Đura, strastveni igrač lotoa! Njemu se od petka uveče izgubio svaki trag, što je veoma sumnjivo, jer on na Đermu provodi bukvalno po ceo dan. Za sada je izvesno samo da je tiket sa sedmicom uplaćen u kiosku na samoj pijaci, da je uloženo 720 dinara i da je dobitna kombinacija brojeva: 5, 8,16,18,20, 26 i 29. Stana Šćekić, čija se tezga nalazi na samom ulazu u Đeram pijacu, misli da bi njihov drug Đura mogao biti taj koji je uplatio ovu kombinaciju.

Priča se da je čika Đura dobio sedmicu! Evo, nema ga pijaci već dva dana, a ranije je ovde bio svakodnevno. Sumnjivo mi je to... Đura je penzioner, ima oko šezdesetak godina. Stanuje blizu pijace pa nam svima koji ovde imamo tezge uplaćuje loto tikete. Tu je za sve što nam treba, šalimo se da je naš potrčko. Ode nam do pošte, prodavnice, a mi ga častimo i svima dobro, priča Stana Šćekić i dodaje da bi joj bilo drago ako se potvrdi da je Đura zaista dobio sedmicu jer je čula da godinama igra loto.
Za to vreme Stanin kolega sa susedne tezge dobacuje: Oće Đuru pare, srećnik je on! Čudi i mene što ga od jutros nema na pijaci. Da ga nije strefila srčka kada je video koliko je love dobio. Prodavačica na Đermu Mirjana Gačić kaže da pola ove pijace redovno igra loto i da je ne bi iznenadilo da se nekom od njih jednom posrećilo.
- Đura i meni uplaćuje tikete! Bilo bi pravedno da je on dobitnik ili neko drugi s pijace, svejedno. Evo ja deset godina igram loto. kada bih dobila sedmicu, častila bih celu pijacu zatvorila ovu tezgu i otišla na put oko sveta, priča za Informer Mirjana Gačić. I dok su svi Đerma uvereni da je Đura dobitnik sedmice, samo prodavcu Žiki Radojčiću to baš i ne zvuči uverljivo. Ma nije Đura, otkud vam to? Da je on dobio sedmicu, njega bi strefio infarkt. Jutros je bio tu, mogu se zakleti da sam ga video, kaže za Informer Žika Radojičić. (Espreso.co.rs / srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.