POBEGLA IZ PAKLA: Posle Marijine, tek će ispovest ove žene potresti Srbiju! (VIDEO)
Foto: Printscreen, Espreso

U SENCI

POBEGLA IZ PAKLA: Posle Marijine, tek će ispovest ove žene potresti Srbiju! (VIDEO)

- Batine sam trpela godinama. Bilo mi je normalno da me muž prebije. Meni je samo bio problem da to neko ne vidi, da zamažem masnicu dok ne prođe... - kaže žrtva porodičnog nasilja

Objavljeno: 17:08h
Suzana Trajković

Modra je. Plače. Drhtavu ruku poseže za puderom. Da pokrije masnicu ispod oka. Šminkanje traje, jer suze kvase obraze - pretukao ju je onaj kome se zavetovala na ljubav do kraja života - i u dobru i u zlu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ovako izgledaju dani onih žena koje trpe porodično nasilje. Agonija. Bol. Strah. Sramota. Da neko ne sazna, da neko ne vidi... da se porodica ne raspadne.

Trpi - zbog dece. Tako je sve dok jedna strana ne eksplodira. One žene koje nikad ne progovore, ili to pak urade tiho u sebi, da niko ne čuje, često svoj život okončaju tragično, a dželat je muškarac kog vole.

Ipak, ima i onih žena, najhrabrijih, koje kažu "dosta mi je, ne želim više da trpim udarce". Te žene traže pomoć, odlaze u Sigurnu kuću, rehabilituju se, a onda - počinju nov život.

Pogledajte novu epizodu "U senci"

Jedna od onih hrabrih žena, majka četvoro dece, sada je od Sigurnoj kući. Kako ona kaže za Espreso, od maltretiranja je u ovu kuću sklonila decu i sebe.

foto: Petar Lazović

- Batine sam trpela godinama. Bilo mi je normalno da me muž prebije. Meni je samo bio problem da to neko ne vidi, da zamažem masnicu dok ne prođe... - priča sagovornica Espresa lomeći prste, a potom nastavlja...

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.