Urnebesna scena iz busa 23 sa Milkom Canić koja se prepričava!  Muž je pobegao iz prevoza zbog nje!
Foto: Facebook / Милка Цанић

sećanja....

Urnebesna scena iz busa 23 sa Milkom Canić koja se prepričava! Muž je pobegao iz prevoza zbog nje!

Dugogodišnja supervizorka kviza "Slagalica“ Milka Canić preminula je posle duge i teške bolesti. Ipak sećanje na nju neće lako izbledeti...
Objavljeno:

Milka Canić preminula je u 72. godini, posle duge i teške bolesti. Pre nego što se povukla sa malih ekrana, dala je intervju za Žurnalist gde se osvrlnula na uspomene i jednu od scena za koju je rekla kako je nikada neće zaboraviti.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Milka je nekada svesno, a nekada nesvesno ispravljala ljude koji bi se pogrešno jezički izrazili. Bivša profesorka srpskog jezika i književnosti često je ukazivala ljudima na greške koje naprave u razgovoru. Međutim, takvo ponašanje nije uvek nailazilo na pozitivnu reakciju.

Zašto nikad nisam voleo Milku Canić? I probajte da me mrzite posle ovog teksta (VIDEO)

- Moj muž i ja smo se vozili autobusom 23 i jedna žena koja je sedela iza nas rekla je ženi pored nje: "Moja je Jelena višlja od tvoje Milice“, a ja sam se okrenula i rekla: "Viša, kaže se viša, a ne višlja.“ Za mog muža je bilo šokantno da ja negde na javnom mestu ispravljam ljude. Pocrveneo je i izašao na sledećoj stanici. Ja kažem: "Kuda ćeš?“, a on će:

Ima nešto više: Čuveno dobro veče i osmeh Milke Canić imaju mnogo dublji smisao (VIDEO)

"Kuda ću, idem napolje! Neću da me brukaš po autobusu.“ Tačno je da ja to radim svesno, ali ponekad je to jače od mene, rekla je tada čuvena Milka Canić.

(Espreso.co.rs / Žurnalist.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.