Preko 200 oglasa za posao i prakse u narednih 8 dana!
Foto: Filip Plavčić

VIRTUALNI DANI KARIJERE

Preko 200 oglasa za posao i prakse u narednih 8 dana!

Kao i prethodnih godina svi zainteresovani sajmu mogu da pristupe u bilo koje vreme iz svojih domova i da pregledaju oglase za posao, prakse i kurseve bitne za razvoj karijere
Objavljeno:

Najveći regionalni online događaj posvećen zapošljavanju i obrazovanju "Virtualni dani karijera i znanja 2016" počeo je danas i trajaće do 26. oktobra na adresi www.dankarijera.com.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Posebna pažnja će ove godine biti posvećena onima koji nemaju radnog iskustva, pa će poznati poslodavci i obrazovne institucije iz Srbije i regiona, osim oglasa za posao i obuke, ponuditi i veliki broj programa prakse svim zainteresovanim posetiocima.

Uskoro nove cene: Sledi poskupljenje hleba i mesa?!

Događaj već 7 godina tradicionalno organizuju tri najposećenija portala za zapošljavanje u regionu – iz Srbije sajt Poslovi.infostud.com, u saradnji sa Infostudovim obrazovnim sajtom NajStudent.com, portal MojPosao.net iz Hrvatske i Posao.ba iz Bosne i Hercegovine. Tokom sajma će biti organizovano i veliko regionalno istraživanje trendova na tržištu rada sa uporednom analizom stanja u sve tri zemlje.

foto: Promo

Kao i prethodnih godina svi zainteresovani sajmu mogu da pristupe u bilo koje vreme iz svojih domova i da pregledaju oglase za posao, prakse i kurseve bitne za razvoj karijere. Osim toga, svakodnevno po utvrđenom rasporedu mogu da razgovaraju sa poslodavcima putem chat servisa i da dobiju više informacija o zaposlenju i praksama u njihovim kompanijama.

Među izlagačima na sajmu će se ove godine naći: Adria Media, Philip Morris, Infostud, Delhaize, Lion grupa, Milšped, Wurth, Delphi, Nelt, Naftna industrija Srbije, Ernst&Young, TLScontact, Unicredit banka, eFront, Novomatic Lottery Solutions, Predstavništvo Joorney LLC Beograd, Università Cattolica iz Milana i Australian Trade Commission - Ambasada Australije, Link Group d.o.o.

Od regionalnih izlagača, koji nastupaju istovremeno na sva tri tržišta, na sajmu učestvuju: Nestle, Infobip, Addiko banka i Lidl.

Tokom sajma posetioci će moći i fizički da pristustvuju panel diskusijama koje će se održati u prostorijama LINK group u Zemunu u subotu 22.10 od 11 h, tokom kojih će predstavnici velikih kompanija koje učestvuju na sajmu govoriti o značaju prakse za dobijanje posla i programima koje oni organizuju.

Osim predstavnika kompanija, na panelima će učestvovati i uspešni preduzetnici iz Srbije koji će ispričati kako su gradili svoje karijere i podeliti svoja iskustva sa svima onima koji diskusije budu pratili u prostorijama LINK group ili putem live stream-a.

Za proteklih 6 godina sajam je imao preko 1 100 000 poseta, a samo prošle godine je zabeležno rekordnih 256 000.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.