MILICA JE ŽENA ZMAJ: Za dan nabrala 136,5 KG MALINA i zaradila 15.000 dinara! Otkrila je njenu tajnu USPEHA (FOTO)
Milica Radulović, Foto: Rina

SVAKA ČAST!

MILICA JE ŽENA ZMAJ: Za dan nabrala 136,5 KG MALINA i zaradila 15.000 dinara! Otkrila je njenu tajnu USPEHA (FOTO)

Motivacija za ovako vredan i požrtvovovan rad u otežanim uslovima svakako je dobra dnevnica

Objavljeno:

Lučani -Berba malina je u punom jeku, a vredni radnici još od ranih jutarnjih sati su među vrstama i na svojim pozicijama. Poznato je da maliniri svake godine muče veliku muku kako pronaći dobre berače kojih je sve manje, ali jednom vlasniku u dragačevskom selu Milatovići baš se psorećilo. Milica Radulović iz Čačka u malinogrojima zapadne Srbije definitivno je beračica rekorderka, jer je za jedan dan uspela da nabere čak 136,5 kilograma malina.

Maline, Berba malina
foto: Rina

"Pre sam držala rekord od 130 kilograma za dan, a sada je on oboren i nabrala sam oko šest kilograma više. Nije lako to ostvariti, ali branje počinjem ujutru u pet, a završavam oko osam sati uveče. Nisam pušač i retko pravim pauze, tako da kad se sve to uzme u obzir rezulatat ne izostaje. Jako je važno i kakav je malinjak i koliko je krupna malina, da bi se ovoliko nabralo. Ne može to svaki dan", rekla je Milica za RINU.

Maline, Berba malina
foto: Rina

Ova sezonska radnica za ponos mislila je na sve, pa tako kanticu drži oko pasa kako bi joj obe ruke bile slobodne za branje, a crvenih plodova unutra što više. Motivacija za ovako vredan i požrtvovovan rad u otežanim uslovima svakako je dobra dnevnica. Ona zaradi upravo onoliko koliko ubere, a imajući u vidu njenu umešnost dnevnica je više nego odlična.

Maline, Berba malina
foto: Rina

"Kad sam oborila ovaj najnoviji rekord zaradila sam za dan 15.000 dinara. Računica je jasna jer sam se pre početka dogovorila sa gazdom da se bere po kilogramu i to košta 90 dinara. Koliko muzike, toliko i para u mom slučaju. Ove godine cena malina je dobra, pa je dobra i naša dnevnica. Ono što mi daje dodatni vetar u leđa jeste pošten gazda koji zna da ceni moj trud, pa uvek kad naberem mnogo, da mi još i lep bonus na tu cifru. Poštuje moj rad i ceni mene kao osobu i to je najvažnije. Tako smo zadovoljni i mi berači, ali i vlasnici", kaže kroz osmeh Milica.

1 / 2 Foto: Rina
02:27

URUŠILA SE ZGRADA NA VRAČARU

(Espreso/Rina)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.