VOZAČI OPREZ: Kolovozi mokri, izbegavajte preticanje!
Foto: Fonet

Kiša na putevima

VOZAČI OPREZ: Kolovozi mokri, izbegavajte preticanje!

Na graničnim prelazima zadržavanja su do 15 minuta, a AMSS je pozvao vozače da voze pažljivo i na deonicama gde su u toku radovi na putu
Objavljeno: 08:26h

Auto moto savez Srbije upozorio je danas vozače da zbog mokrih kolovoza, magle i jakog vetra u košavskom području voze oprezno i izbegavaju rizična preticanja i obilaženje vozila.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Na graničnim prelazima zadržavanja su do 15 minuta, a AMSS je pozvao vozače da voze pažljivo i na deonicama gde su u toku radovi na putu.

Kako se navodi u saopštenju, zbog radova na sanaciji oštećenog kolovoza danas i sutra na delu petlje Beograd - Bubanj potok saobraćaj će biti regulisan naizmeničnim propuštanjem vozila od 7.00 do 17.00.

Na deonici puta Beograd - Lazarevac, u zoni naselja Meljak i Stepojevac počeće radovi na sanaciji kolovoznog zastora, zbog čega će se saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Do 15. novembra na državnom putu Vladičin Han - Vranje, ka selu "Gramađe", zbog popravke mosta preko Južne Morave u obe kolovozne trake saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.