PISMENI RAD SREDNJOŠKOLCA OBJASNIO: Takva je država da sa diplomom nekog fakulteta možeš samo da obrišeš prašinu (FOTO)
Foto: Shutterstock

petica k'o vrata!

PISMENI RAD SREDNJOŠKOLCA OBJASNIO: Takva je država da sa diplomom nekog fakulteta možeš samo da obrišeš prašinu (FOTO)

Pismeni rad ovog srednjoškolca mnogima je otvorio oči
Objavljeno: 11:46h

Do medija u Srbiji došao je pismeni rad jednog 16-godišnjaka, učenika trećeg razreda srednje Ugostiteljske škole na temu „Stojim po strani i posmatram“.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Njegov rad je ocenjen odličnim, a mi ga prenosimo u celosti.

“Stojim po strani i posmatram…

Ponekad mi dođe da naglas zaplačem kad pogledam kakvo je stanje u našoj državi. Svakoga dana se nadam da će jednom biti bolje.

Budim se, sanjao sam još jedan u nizu neostvarenih snova. Sanjam kako je frižider pun namirnica koje nama obezbjeđuju život. Svi smo složni i na okupu. Majka i otac užurbano kreću na posao, vodeći računa da ne zakasne ni minut.

Trzam se iz tog sna i shvatam da kasnim na doručak, a za doručak bukvalno ništa. Otac nezaposlen sedi u fotelji i sluša laži i bljuvotine takozvanih političara koji su kupili diplome. Svakoga dana pričaju nove laži koje ljudima ispiraju mozak. Brat, diplomirani fizioterapeut, konobariše u nekom starom restoranu.

Ljudi nemaju ni za hleb dok se oni bahate. Majka je jedina koja nas održava u životu, pravi je stub porodice. Takva je država da sa diplomom nekog fakulteta možeš samo da obrišeš prašinu.

Uopšte nema posla jer su sva radna mesta popunjena preko veze, dovoljno je samo da odneseš novac i flašu nekog skupocenog pića i već si od ponedjeljka na radnom mjestu.

(Espreso.co.rs / Fokus.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.