MAJKE NISU MAFIJA: Žene DS najavile protest ispred Vlade! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

akcija!

MAJKE NISU MAFIJA: Žene DS najavile protest ispred Vlade! (FOTO)

Žene Demokratske stranke pozivaju sve građane i građanke na okupljanje ispred Vlade Srbije u sredu, 19. oktobra 2016. u 16:30h!
Objavljeno:

Članice Demokratske stranke ovim protestom žele da poruče da majke nisu mafija sa kojom država treba da se obračuna.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Prenosimo vam njihove zahteve i primedbe, ali i predloge koje su uputili Vladi i premijeru. - Zahtevamo izvinjenje od predsednika Vlade za izjavu u kojoj je uvredio sve žene i majke u Srbiji. Izjave koje poručuju da žene rađaju decu kako ne bi radile predstavljaju uvredu za žene ali i za sve ljude u Srbiji koji su već bili dovoljno hrabri da se ostvare kao roditelji. Želimo da poručimo da ćemo na svaku uvredu uvek odgovoriti idejama za bolje društvo u kome treba da odrastaju i naša ali i premijerova deca.

Pakao postoji i nalazi se u BG! Ovde trudnice i bolesne ljude drže po 3 sata na najvećoj vrućini! (VIDEO) (FOTO) Umesto da kritikuje građane svoje države, pozivamo predsednika vlade da prihvati predlog Demokratske stranke koji predviđa da svaka nezaposlena žena sa troje i više dece mora da ima pravo na mesečnu nadoknadu sve dok najmlađe dete ne napuni osamnaest godina.

Muškarci naravno nisu zaboravljeni, pa su članice Demokratske stranke pozvale jače polovine da dođu sa ženama, majkama, sestrama i ćerkama.

- Ponesite zvečku, da odbranimo svoje pravo! Želimo da poručimo da mame nisu same. Mi smo tu. Zato što nam je stalo. #MameNeCute

foto: Printskrin / Fejsbuk

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.