Progovorio misteriozni Arkanov dvojnik: Monah mi je rekao da dođem komandantu na grob i uradim jednu stvar! (FOTO)
Foto: print screen facebook / Malis Darko Darkan

i cecu bi zbunio

Progovorio misteriozni Arkanov dvojnik: Monah mi je rekao da dođem komandantu na grob i uradim jednu stvar! (FOTO)

Sličnost sa Arkanom, koja je s godinama sve izraženija mogla bi da potpuno promeni Darkov život
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Da pokojni Željko Ražnatović Arkan ima svog dvojnika danas, dokaz je Darko Mališ iz Foče, koga zbog fizičkog izgleda i imidža poistovećuju sa Arkanom, a nazivaju Darkanom. Nedavno je iazavao bujnu pažnju javnosti kada je njegova fotografija pored Arkanovog groba obišla region.

Bio je totalno moderan: U ovakvom izdanju Arkana nikad nismo videli! (FOTO)

Ova fotografija je zaista uzburkala široku javnost. Mnogi su je podelili, a da Darka nisu pomenuli, pa je lik sa Arkanovog groba postao misteriozni čovek, a neki su čak prokomentarisali i da je Željko Ražnatović živ.

Zvali su ga Arkan Grozni: Ovo je poslednji intervju Željka Ražnatovića, a Ceca je pored njega! (VIDEO)

- Arkan je živ, pojavio se na svom grobu. Slika je dokaz. Jeste Arkan, ali se podmladio, uopšte ne stari – I ptice na grani znaju da je živ - su samo neki od komentara.

Misteriozni čovek se zove Darko Mališ iz Foče je, a nije ni slutio da će fotografija koju je stavio na svoj Fejsbuk profil uzburkati javnost.

- U roku od 24 sata, prijatelji su mi rekli da se pojavila slika na internetu i da je počelo da se priča da je Željko Ražnatović živ i da je došao da poseti svoj grob. I vrlo brzo je ta vest odjeknula Balkanom, nastao je jednostavno neki haos za koji se nisam nadao - rekao je Darko Mališ Darkan.

Arkanov grob je posetio i zapalio mu sveću po savetu jednog monaha. Zabolele su ga, kaže, ocene nekih medija da je to uradio da bi skrenuo pažnju javnosti.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.