SKANDAL U SRBIJI: Đaci po Fejsu slali fotografije svojih golih drugarica!
Foto: Profimedia

posrnuli tinejdžeri

SKANDAL U SRBIJI: Đaci po Fejsu slali fotografije svojih golih drugarica!

S obzirom na to da su svi akteri maloletnici, proces je bio zatvoren za javnost, ali Viši sud za maloletnike je izrekao pojačani nadzor roditelja okrivljenima
Objavljeno:

Šest tinejdžera iz Valjeva osuđeni su na vaspitnu meru pojačanog nadzora roditelja jer su fotografije tri nage vršnjakinje širili putem Fejsbuka.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Danima su đaci u osnovnim školama pričali o eksplicitnim fotografijama svojih drugarica koje su se širile društvenom mrežom, sve dok se jedna od njih, rođena 2002, nije poverila svojoj majci, pa je slučaj stigao do centra za socijalni rad, policije i na kraju suda.

LJUDI, NE RADITE OVO: Roditelji vode decu kod vračara da im salivaju strah, a evo zašto se to nikako ne sme!

S obzirom na to da su svi akteri maloletnici, proces je bio zatvoren za javnost, ali Viši sud za maloletnike je izrekao pojačani nadzor roditelja izrekao za D. A., A. M., A. Đ., M. O. i O. V. zbog neovlašćenog objavljivanja tuđeg snimka, dok je ista vaspitna mera izrečena i za L. A. zbog krivičnog dela prinude. Svi dečaci su 15-godišnjaci i sada su učenici prvog razreda srednje škole, izuzev jednog, koji je rođen 1999. Oštećene devojčice su njihove vršnjakinje, uz najmlađu, koja je osmi razred!

foto: Aleksandar Jovanovic Cile

- Počelo je tako što je L. A. putem Fejsbuka kontaktirao sa najmlađom devojčicom, tvrdeći da poseduje fotografiju njene majke na kojoj je obnažena i da će je objaviti ukoliko se i ona sama ne slika bez odeće i ne pošalje mu svoje fotografije. Devojčica se uplašila, fotografisala se obnažena i poslala mu najpre jednu, a posle ponovljene pretnje još pet slika, koje je L. A. putem Fejsbuka poslao D. P., A. Đ. i A. M., koji je te slike poslao još četvorici drugova, a A. Đ. ih je pokazivao čak i jednoj drugarici - rekao je jedan od izvora.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.