Prilika za prakse i sticanje radnog iskustva na online sajmu!
Foto: Promo

dobra šansa!

Prilika za prakse i sticanje radnog iskustva na online sajmu!

I ove godine, sedmi put zaredom, održaće se najveći regionalni online događaj - sajam zapošljavanja i obrazovanja „Virtualni dani karijera i znanja 2016“.
Objavljeno: 16:19h

Sajam će biti aktivan u periodu od 19. do 26. oktobra na web adresi www.dankarijera.com.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ovaj već tradicionalni događaj, organizuju tri najposećenija portala za zapošljavanje i obrazovanje u regionu – iz Srbije sajt Poslovi.infostud.com, u saradnji sa Infostudovim sajtom posvećenim obrazovanju NajStudent.com, portal MojPosao.net iz Hrvatske i Posao.ba iz Bosne i Hercegovine.

Tokom osam dana trajanja sajma, posetioci će moći da mu pristupe u bilo koje vreme iz svojih domova i da pregledaju oglase za posao, prakse, kao i obuke i kurseve za razvoj karijere, kao i da putem chat servisa razgovaraju sa poslodavcima i predstavnicima edukativnih ustanova.

Nedavno istraživanje sprovedeno na sajtu Poslovi.infostud.com pokazuje da preko 80% ispitanika smatra da prakse povećavaju šanse za dolazak do posla, ali i da nema dovoljno ovakvih programa koje organizuju kompanije. Zato će ove godine, uz veliki broj radnih mesta, poseban fokus sajma biti na praksama, što je prilika za sve one kojima nedostaje radno iskustvo da ga na ovaj način steknu i prijave se na prakse koje organizuju kompanije.

Iako se sajam održava na Internetu, centralni događaj na njemu predstavljaju panel diskusije koje će se održati 22.10. u prostorijama LINK grupe u Zemunu. Tokom panela poslodavci će govoriti o programima za kandidate bez iskustva koje imaju u svojim kompanijama, a uspešni preduzetnici će sa prisutnima podeliti kako su gradili svoje karijere i na koje izazove su nailazili.

Online sajam je za proteklih pet godina imao preko 1.106.000 poseta, a samo prošle godine je zabeleženo rekordnih 256 000 poseta. Na sajmu će se naći mnoge velike firme koje posluju u regionu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.