USPEO JE: Marko je prvi u Srbiji kupio iPhone 7! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

stigao u srbiju!

USPEO JE: Marko je prvi u Srbiji kupio iPhone 7! (FOTO) (VIDEO)

- Anksiozno sam uzbuđen. Nisam do sada imao iPhone i iskreno da vam kažem, najvažnija mi je kamerica. Nadam se da će ispuniti sva očekivanja - rekao je Marko eksluzivno za portal Espreso
Objavljeno: 15:03h

Stigao je konačno i kod nas! Ušće šoping centar večeras radi produženo, a u ponoć je počela zvanična prodaja novog iPhone 7.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Strpljivih 100 obožavaoca iPhone čekalo je da do kasno u noć da pokupi svoju "sedmicu", a svi ostali mogu narednih dana da ga vide i kupe u iStyle radnji u TC Ušće.

00:17 - Euforija se i dalje nastavlja. Ljudi polako ulaze i razgledaju sve u radnji što ima veze sa novim modelom telefona. Ostali strpljivo čekaju ispred.

00:02 - Zavesa je spuštena u ponoć, a prvi za pultom novog iPhona 7 bio je Marko (19), koji je bio veoma uzbuđen zbog svog novog telefona. Osmeh na licu nije izostao, a od uzbuđenja nije mogao ni da opiše kako se oseća.

foto: Filip Plavčić

NE ZNA SE ŠTA SE URNEBESNIJE: 7 stvari koje možete da uradite sa novim Ajfonom! (GIF)

- Anksiozno sam uzbuđen. Nisam do sada imao iPhone i iskreno da vam kažem, najvažnija mi je kamerica. Nadam se da će ispuniti sva očekivanja - rekao je za naš portal.

foto: Filip Plavčić

Fanovi popularne "jabuke" vec su formirali red, njih 70 je došlo sat vremena pre otvaranja. Pored klinaca koji su zaljubljenici u ove brze telefone tu je ipak i starija ekipa koja željno čeka da uzme novi model u ruke.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.