Pobili se svatovi na svadbi u Leskovcu jer je mlada zadržala svoje prezime! (FOTO)
Foto: Giphy

srpska posla!

Pobili se svatovi na svadbi u Leskovcu jer je mlada zadržala svoje prezime! (FOTO)

Dok je u belom svetu odavno normalno da mladenci skoče padobranom i zavetuju se na zajednički život, ili porodice prihvataju istopolne brakove, u Leskovcu je došlo do tuče svatova samo iz razloga što je mlada odlučila da pored suprugovog zadrži i svoje prezime
Objavljeno: 11:32h

Kako saznaje Jugmedia, "nesrećni“ incident među svatovima se dogodio pre par nedelja u poznatom gradskom restoranu nakon što je mlada matičaru saopštila da zadržava svoje prezime i na njega dodaje suprugovo.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Po rečima zaposlenih u gradskoj Matičnoj službi, u poslednjih godinu dana, svega 20 posto devojaka se nakon braka odlučilo da zadrži svoje prezime ili na njega doda i suprugovo.

Horoskop srpskih političara: Srbijom vlada Riba, budući predsednik je Vaga, a najopasniji jezik ima Škorpija! (FOTO)

"Kurvo!“, začulo se nakon mladine odluke iz dubine sale, a tu pogrdnu reč izgovorio je lično njen svekar.

Po rečima muzičara koji su zabavljali goste, na veselju ništa više nije bilo isto.

- Nakon toga su se posvađale i prije. Koliko je bilo neprijatno, toliko je bilo i smešno jer je reč o uglednim gradskim porodicama. Obe imaju "pedigre“ uspešnih leskovačkih privrednika, pričaju muzičari.

O ovom do sada u Leskovcu nezabeleženom incidentu danima se ispredaju i nadograđuju priče po kuloarima, ali mi vam prenosimo svedočenja očevica.

-Kada je svekrva tašti u jeku svađe rekla: Glupa kurvo, ova joj je odgovorila: A što sam glupa?, nakon čega je nastao opšti smeh u dvorani, prepričava basista u svadbarskom bendu, a njegovu priču do poslednjeg slova potvrđuju i konobari i neki od svatova.

Nažalost, naizgled šala nije zaustavila netrpeljivost među svatovima, već je nekoliko sati kasnije ipak sve kulminiralo sveopštom tučom gostiju, pa je slavlje dvoje mladih zaljubljenih ljudi nasilno završeno.

(Espreso.co.rs / Jugmedia.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.