Vozači, oprez: Vlažni i klizavi kolovozi, prilagoditi vožnju!
Foto: Beta

Upozorenje iz AMSS

Vozači, oprez: Vlažni i klizavi kolovozi, prilagoditi vožnju!

U jutarnjim časovima magla smanjuje vidljivost na području južne i centralne Srbije, pa se vozačima savetuje da brzinu kretanja prilagode uslovima na putu, kao i da poštuju postavljenu signalizaciju, obzirom na to da se na pojedinim deonicama još uvek izvode radovi
Objavljeno: 07:34h

Prema prognozi meteorologa na širem području Srbije danas se očekuje oblačno vreme sa povremenom kišom u većem delu Srbije, pa samim tim i vlažni i klizavi kolovozi te AMSS savetuje vozačima da prilagode vožnju.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U jutarnjim časovima magla smanjuje vidljivost na području južne i centralne Srbije, pa se vozačima savetuje da brzinu kretanja prilagode uslovima na putu, kao i da poštuju postavljenu signalizaciju, obzirom na to da se na pojedinim deonicama još uvek izvode radovi.

Danas će biti pretežno oblačno, hladno, mestimično sa slabom kišom, na jugu su mogući i lokalni pljuskovi sa grmljavinom, samo ujutru i pre podne u Vojvodini pretežno sunčano.

Vetar slab i umeren, na istoku povremeno jak, istočni i severoistočni, na jugu južni i jugoistočni. Najviša dnevna temperatura od 10 do 15 stepeni.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.