STRANCI PLAĆAJU SRBE DA BI IM DECA IMALA DOBRE GENE! Student pristao za 20.000 evra, a sada traži NASLEDNIKA!
Ilustracija, Foto: YOUTUBE PRINTSCREEN

hit

STRANCI PLAĆAJU SRBE DA BI IM DECA IMALA DOBRE GENE! Student pristao za 20.000 evra, a sada traži NASLEDNIKA!

G. J. ističe da su od njega u agenciji tražili da im da kontakte svojih prijatelja koji odgovaraju opisu da bi i njih pozvali za angažman, što je on i uradio

Objavljeno:

Mladi muškarac do 30 godina, vrlo uspešan student, mišićav, visok, u punoj snazi - ovo su neki od aduta koje traže bračni parovi iz Nemačke, Švajcarske i Austrije kako bi svoju lozu oplemenili dobrim genima, a za to su spremni da plate i do 20.000 evra.

Naime, kako se navodi tek svršeni student osnovnih studija Fakulteta za sport G. J. (24) iz Požege, slučajna potraga za poslom u inostranstvu potpuno mu je promenila život. On objašnjava da se javio na zvaničan oglas agencije koja ima kancelariju u Beču, a kroz nekoliko dana je počela i njegova avantura.

Trudnica, Trudnoća
foto: Profimedia

Upecao se

- Objasnili su mi da je u pitanju stvar koja zahteva apsolutnu diskreciju i da neće da mi kažu ništa više, ali da mogu da zaradim između 10.000 i 20.000 evra. Kao studentu iz malog grada u Srbiji ta svota mi je zvučala kao bajka. Naravno da sam se upecao. Pregledali su moje papire, koji govore o mojoj zdravstvenoj istoriji, poslali me u hotel i rekli da će mi se neko javiti. Već istog dana po podne pozvao me je jedan od njihovih agenata i kazao da postoji nekoliko zainteresovanih za moju uslugu - kaže Požežanin.

On objašnjava da je reč o parovima koji ne mogu da imaju decu, ali i ne žele da idu u banke sperme da je uzimaju od nepoznatih donora.

- Od mene se tražilo da imam odnose sa tom ženom dok test ne pokaže da je zatrudnela. Potpisao sam ugovor koji me obavezuje da nikada neću ništa potraživati od njih i odradio svoje. Kada sam video par koji me je angažovao, odmah mi je bilo jasno da je razlika u godinama ogromna. Muškarac je stariji od žene sigurno više od 25 godina i sigurno zbog toga nisu mogli da imaju decu. Iz prve nam nije uspelo, ali posle nekoliko puta imali smo sreće da žena, kojoj ime, kao i njenom suprugu, nikada neću saznati, ostane u drugom stanju - kaže on.

NE ZNA NI GDE MU JE NASLEDNIK

G. J. ističe da su od njega u agenciji tražili da im da kontakte svojih prijatelja koji odgovaraju opisu da bi i njih pozvali za angažman, što je on i uradio.

- Takođe, tražili su mi da se obavežem da nikome neću pružati slične usluge da ne bi došlo do incestuoznih odnosa potomaka, na šta sam takođe pristao. Posle toga isplatili su me u gotovini. Vratio sam se u zemlju srećan jer sam dobio para koliko moji roditelji zarade za dve godine. Ipak, ubrzo sam shvatio da možda negde sada postoji moje dete koje nikada u životu neću upoznati, a pritom ne postoji nikakav način čak ni da saznam gde je, jer mi je tada rečeno da agencija radi za parove koji žive u Švajcarskoj, Nemačkoji ili Austriji - kaže sagovornik.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.