Strava i užas u Vranju: Ljubio u usta i pipkao po telu 13-ogodišnju devojčicu ispred škole! (FOTO)
Foto: Vranjske

hoće li neko reagovati?!

Strava i užas u Vranju: Ljubio u usta i pipkao po telu 13-ogodišnju devojčicu ispred škole! (FOTO)

Scena ispred jedne škole u Vranju zaprepastila je prolaznik: stariji čovek ljubio je i zavodio maloletnicu, pred svima, bez imalo srama
Objavljeno: 13:43h

"Novine Vranjske" su na svom sajtu objavile kolumnu autora Radomana Irića, u kojoj je opisao jedan slučaj iz Vranja koji zahteva hitnu intervenciju vlasti.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Prenosimo je u celosti:

UHAPŠEN NAKON PISANJA ESPRESA: Policija privela ovog muškarca (37) zbog pedofilije! (FOTO)

"Neviđen skandal u Vranju! Ne, ipak je to i više i gore od skandala! Usred bela dana, na otvorenoj sceni, na javnom mestu, pred očima nekoliko stotina šokiranih učenika i isto toliko frapiranih prolaznika. Ponedeljak, ovaj poslednji. Osnovna škola Radoje Domanović u Vranju, 13.30 časova. Tu, na ulazu u dvorište škole, kao u košnici: jedni učenici dolaze, drugi odlaze. E, baš tu, na onu žutu ogradu, koja trotoar deli od ulice, jedan manijak (kome lepše pristaje naziv retardirani um), naslonio devojčicu iz te škole i ljubi je. Tako silno i tako strasno da to prevazilazi svaku granicu ljudske pristojnosti, čak i da je reč o potpuno odraslim osobama. On je iz Krive Feje.

foto: Vranjske

Faca u farmerkama, patikama i kožnoj jakni. Ima ga, tu skoro dva metra, pa se sagao, a šapama zagradio ono detište priljubljeno uz ogradu. Sve vreme mota onom njuškom njoj oko vrata, zavlači se devojčici u grudi…šta sve ne! Čas pedofilije na javnoj sceni.

Ona, učenica sedmog razreda te iste škole - Radoje Domanović. Onako sićušna, u patikama, farmerkama i bluzici, prava balavica. Ima je „metar i žilet“, pa se izdiže na prste da bi asistirala perverzijama onog krivofejskog monstruma. Taj „čas u prirodi“, blud na otvorenom, trajao je preko dvadeset minuta. Za sve to vreme njih dvoje se, u tom „ljubavnom zanosu“, ni jednog trenutka nisu osvrtali. Za nju, tokom tih „inspirativnih“ scena, nisu postojali njeni vršnjaci, drugovi i drugarice iz odeljenja.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.