SIN odlučio da svoju MAMU "OBRADUJE" GROBNIM MESTOM! Baka Natalija nimalo oduševljena, pravi HIT na netu (FOTO)
Baka i sin, Foto: Printscreen/Twitter

je l' ovo realno haha

SIN odlučio da svoju MAMU "OBRADUJE" GROBNIM MESTOM! Baka Natalija nimalo oduševljena, pravi HIT na netu (FOTO)

Kako se može uočiti po njihovom izrazu lica, baka nije baš oduševljena celokupnom situacijom

Objavljeno:

Na društvenim mrežama osvanula je urnebesna objava koja je šokirala javnost, a u kojoj je jedan mladić predstavio grob svoje, i dalje žive, babe Natalije.

Naime, ovaj muškarac podelio je fotografiju na kojoj njegova baka pozira u zagrljaju svog sina ispred budućeg grobnog mesta. Kako se može uočiti po njihovom izrazu lica, baka nije baš oduševljena celokupnom situacijom, dok je njen sin prezadovoljan što je ovaj teret „skinuo sa vrata“ i uspešno rešio posao koji će njegovoj majci omogućiti večni spokoj.

Iako je poznato da se u našoj narodnoj tradiciji ljudi tokom života pripremaju za sudnji čas, kupujući pri tome grobna mesta, parcele i poručujući spomenike kod kamenorezaca, pomalo je šokantna činjenica da se ovakve intimne stvari dele i na društvenim mrežama. Ova objava je, s druge strane, i nasmejala javnost, a autor fotografije je imao da poruči samo jedno:

– Ali moj tata koji je poveo babu da joj pokaže kako smo joj sredili gde će da se kopa, samo još godina smrti da se ugravira. Baba nije nešto oduševljena – poručio je ovaj šaljivi mladić.

Ubrzo su ispod objave počeli da se nižu najrazličitiji komentari, a neki od korisnika Tvitera su podelili i svoja slična iskustva:

– Otac je sebi i majci podigao spomenik za života i nervira majku kad god krenu da zapale sveću dedi, ‘ajde da nas obiđemo. Čak je i legao da vidi da li mu je opseg dovoljno dugačak – napisala je jedna žena.

– Tako se i radi. Moja majka i braća su uradila to isto na porodičnoj grobnici. A baka se lepo obukla, nije njoj mrzno – poručila je jedna devojka.

– Prenosite s kolena na koleno lucidnost i beskrajan humor – istakao je jedan čovek.

– Jer ne goji se prase uoči Božića – napisala je devojka šaljiv kometar.

Iako krajnje neobičan potez, ono što je sigurno jeste da su baka i njen sin do suza nasmejali javnost.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.