Ništa od grejanja: Radijatori ledeni do 15. oktobra!
Foto: Shutterstock

pravila su pravila

Ništa od grejanja: Radijatori ledeni do 15. oktobra!

Iako će u narednim danima minimalne dnevne tmperature biti oko šest stepeni, toplane očito ne nameravaju da izađu u susret potrebama građana i ranije puste grejanje
Objavljeno: 08:19h

Iako su već za sutra i prekosutra najavljene maksimalne dnevne temperature od samo 12, dok će minimalne dnevne biti oko šest stepeni, toplane očito ne nameravaju da izađu u susret potrebama građana i ranije puste grejanje! Čvrsto se drže činjenice da grejna sezona počinje 15. oktobra i u međuvremenu nameravaju da počnu jedino sa toplotnim probama, objavio je "Alo".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Često kada tokom zimskih meseci, u jeku grejne sezone, temperature narastu, toplane širom Srbije odmah isključe grejanje, iako tokom noći stanovi ostanu hladni. No u suprotnoj situaciji, kada nam zimske temperature stignu i pre početka sezone grejanja, ostanemo uskraćeni za tople radijatore jer, zaboga, nije im još vreme! Tako i ove godine, iako je u narednim danima u pojedinim delovima zemlje najavljen čak i sneg, od grejanja izgleda nema ništa.

U kragujevačkoj toplani su nas tako podsetili na činjenicu da grejna sezona počinje zvanično 15. oktobra, te objasnili kada se ono vanredno pušta, što ne deluje ohrabrujuće.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.