Ispovest geja i krosdresera: Prvi klijent mi je bio naš poznati političar, sreo sam ga na Mandinoj sahrani gde me je uhvatio za ruku!
Foto: Profimedia/Ilustracija

šokantno otkriće

Ispovest geja i krosdresera: Prvi klijent mi je bio naš poznati političar, sreo sam ga na Mandinoj sahrani gde me je uhvatio za ruku!

Glavni grad Srbije postao je Meka i Medina gej muške prostitucije na Balkanu
Objavljeno:

O tome za Newsweek govore Nenad i Petros, čija iskustva premašuju saznanja običnih ljudi o ovom poslu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Nenad je i gej i krosdreser, što znači da samo glumi ženu. Jelena mu je umetničko ime. Radi isključivo s muškarcima.

Nenadov prvi klijent bio je političar koga srpska javnost dobro poznaje.

"Nedavno sam ga sreo na Mandinoj sahrani"“, kaže mi za Newsweek.

- Prepoznao me je, uhvatio za ruku i zatražio moj broj telefona, a kad bih rekao gde je to bilo, svi bi znali o kome se radi. Insistirao je da posle sahrane dođe kod mene, što sam odbio. Zamolio sam ga da se skloni, svuda je bilo novinara i foto-reportera, nisam hteo da završim na naslovnoj strani. Prišao mi je i visoki gradski zvaničnik da se raspita o jednoj osobi - kaže Nenad.

Životna ispovest beogradske prostitutke: Zarađivala sam za dečka, a roditelji me se odrekli!

foto: Stock

Namerno sam našao mali stan, 20 kvadrata, u zabačenom delu grada i bukvalno ih vozam dok me ne nađu. Tarifa nije ista za sve. Ako osetim da klijent nije iz Beograda, kažem mu višu cenu. Uzimam i 250-300 evra po dejtu. Počinjem da se spremam tek kad dođu ispred zgrade. Onda ulazim u WC, uzimam štikle, periku, haljinu, brushalter koji je sa unutrašnje strane napunjen vatom, izbacim grudi i moji klijenti misle da sam ja transvestit koji je na hormonima i želi da ide na operaciju.

Na usne samo stavim labelo u boji ili neutralan ruž. Viknem da uđe, zaključa i skine se dok se ja šminkam. Tada izađem i - vau! Nosim crnu kratku haljinu sa tri četvrt rukavima koja može da se podigne i spusti, a ja je podignem samo što mi dupe ne ispadne!“

Kaže da većina njih kad se pojavi kaže: „Ma daj, nemoj da me zajebavaš da si trandža, ti si žensko! Pogledaj kakve noge imaš, helou!“ Ima mnogo klijenata koji žele petnaestak minuta samo da ga gledaju.

Tajne elitne prostitucije! Madam Željka: Nisam ku*va, ali... Plaća se više hiljada evra (FOTO)

foto: Stock

Kaže mi da je kao Jelena „radio“ i jednog profesora državnog fakulteta. Platila ga je dama koja se i sama bavi prostitucijom kako bi častila profesora što joj je ćerka diplomirala.

- Taj klijent mi i danas dolazi, ubeđuje me kako sam prepametna devojka i nagovara me da završim fakultet. Ne treba da idem na predavanja, samo da mu dam indeks. Neću to da uradim. Ako sam kurva, ja sam kurva, sa diplomom ili bez nje. I recite mi, kakvog smisla ima živeti u Srbiji? Ja ga ne vidim. Trenutno sam ovde zbog propisa EU, ali jedva čekam da se vratim u Beč.

(Espreso.co.rs / Newsweek)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.