Bavite se sportom! Čeda i Babić su isto godište, a izgledaju kao tata i sin (FOTO)
Foto: News1, Instagram/budikraken

Fun fact

Bavite se sportom! Čeda i Babić su isto godište, a izgledaju kao tata i sin (FOTO)

Na Tviteru je krenula da kruži fotografija, zbog koje su korisnici ove društvene mreže u šoku
Objavljeno: 11:56h

Mnogo je ličnosti na srpskoj političkoj sceni. Neke znamo od davnina, dok su se neki skoro pojavili. Ima mladih, starih, zgodnih, debeljuškastih. Tu su i oni sa dodatnim kvalitetima. Određeni vole da zapevaju, neki su pravi gurmani, a drugi sportisti u duši, pa drže do fizičkog izgleda maksimalno.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Na Tviteru je krenula da kruži fotografija, zbog koje su korisnici ove društvene mreže u šoku. Dobro, možda ne baš u šoku, ali su zaprepašćeni. A boga mi i mi smo.

Naime, lider LDP Čedomir Jovanović, obožavan je među pripadnicama lepšeg pola. Čeda je uvek mamio uzdahe žena. Doduše, kada je bio mlađi nije bio toliki zavodnik, ali kada čovek godinama radi na sebi, rezultat se vidi.

foto: Zorana Jevtić

Pa tako Jovanović svojim telom, mami poglede, a dame balave za njim. Zato Čeda važi za frajera i po!

S druge strane, Zoran Babić, funkcioner SNS, poznat je po svojim lapsusima i izjavama koje nas zasmejavaju i iznenađuju u isto vreme. Realno gledano, šta da očekuješ od čoveka koji je u Valjevu, a kaže da je u Vrnjačkoj banji?! Ali ajde dobro, da mu ne zamerimo, može svakom da se desi.

foto: Kurir

E sad šok, dragi naši čitaoci. Da li ste znali da su Čedomir Jovanović i Zoran Babić isto godište?! Verovali ili ne, tako je. I jedan i drugi rođeni su 1971. godine.

A kada biste to rekli? Nikada, jer izgledaju kao tata i sin. Šalimo se malo, ali je stvarno neverovatno koliko fizički drugačije izgledaju ova dva političara, a obojica po 45 dina. Za neverovati definitivno!

Napomena: Funkcija ovog teksta nije vređanje bilo koga, već isključivo humor i zabava.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.