Ovaj batica tvrdi da leči prdež! Morali smo da proverimo kako! (AUDIO)
Foto: Profimedia, Facebook

našao je lek

Ovaj batica tvrdi da leči prdež! Morali smo da proverimo kako! (AUDIO)

Oglas koji je osvanuo na plakatima u Novom Sadu izazvao i smeh i čuđenje: čovek tvrdi da vrlo uspešno leči prdenje
Objavljeno:

PRDEŽ!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Nema posla, druženja, ljubavi, ni seksa dok ne izlečite prdež. On može da vam uništi posao, karijeru i brak, a može da vam napravi i bruh dok spavate. Prdež izazivaju bakterije, virusi i gljivice često uz proliv.

Da dobro ste pročitali. I ne, mi se ne zezamo. Ovo je oglas koji je osvanuo na plakatima u Novom Sadu. A na njemu piše i kako: Povećajte imunitet, parazite pomlatiti, a saveti su - verovali ili ne - besplatni!

foto: Facebook

I kome se nije bar jednom u životu desilo da mu se "omakne"? Tim vođeni, okrenuli smo Dragana, čiji je oglas zaintrigirao Novosađane. Predstavili smo se kao pacijent koji ima problem sa gasovima, i pitali kako to on leči ljude od ovog problema.

- Čim neko ima gasove znači da ima neku bakteriju, ili gljivice ili virus!

- Najbitnije je za početak promeniti način ishrane. Bitno je da svakodnevno jedete meso, jaje, ribu, jer svi ti proizvodi sadrže različite vrste belančevina koje su našem organizmu potrebne. Ako baš ne prolazi, onda se preporučuje uzimanje antibiotika - priča Dragan i dodaje da je to, kako kaže - ZAKON!

Dragan je prilično opširno objasnio šta je dobro jesti, a onda dao živ primer pacijenta kog je nedavno primio.

- Došao mi je jedan dečko i počeo da mi se žali! Bio je očajan! Spavao je sa devojkom, i na kraju seksa umesto da svrši, on je počeo da prdi!!! Devojka ga je ostavila. Nekoliko dana kasnije izbacio ga je profesor sa fakulteta jer je počeo da prdi. A on nije kriv! Naduo se kao žaba i nije mogao da izdrži! On je sad dobro, ja sam ga izlečio! - priča naš sagovornik.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.