Oduvek želite da naučite aikido? Sada imate priliku - i to besplatno!
Foto: Facebook/AikidoKlubKošava

jesen samuraja na majdanu

Oduvek želite da naučite aikido? Sada imate priliku - i to besplatno!

Svi zainteresovani za savladavanje osnova ove borilačke veštine imaće priliku tri puta sedmično da uče od nosilaca crnih pojaseva - i to besplatno!
Objavljeno:

Jesen samuraja ne stiže samo u beogradske bioskope. Majstori iz aikido kluba Košava, kojima je svaka jesen - jesen samuraja, ovog oktobra upriličili su dva puta po petnaest dana besplatnih treninga čija je tema upoznavanje sa osnovama aikidoa, drevne veštine savladavanja protivnika bolnim polugama i bacanjima na pod koja je kroz vekove prakse evoluirala u svoj današnji oblik.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Svi zainteresovani za savladavanje osnova ove borilačke veštine imaće priliku tri puta sedmično da uče od nosilaca crnih pojaseva rano presretanje napada, ekstremno bolne poluge na zglobovima i ligamentima, korišćenje sile

napada za bacanje protivnika, ali i bezbedne padove i sklanjanja iz opasnih zona u slučaju borbe.

foto: AP

Poseban kvalitet aikidoa predstavlja i to što ga je, za razliku od takmičarskih borilačkih sportova i veština, moguće aktivno vežbati do poznih godina, a najveća prednost samog fizičkog treninga je to što predupređuje najrasprostranjenije boljke današnjice, kao što su deformacije kičme i oštećenja zglobova

jačajući mišiće leđa i nogu i potencirajući zdravo držanje čitavog tela - kažu iz ovog kluba.

Svi zainteresovani za besplatno upoznavanje sa osnovama aikidoa mogu da se prijave na telefon 063 832 33 88, a treninzi se, počev od 3. oktobra, održavaju ponedeljkom u 19.30, sredom u 21.00 i subotom u 19 časova.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.