Mali penis + dva grama mozga: Ovo su poznati koje su optužili da su tukli žene! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić, Marina Lopičić, Dragana Udovičić

nasilje nikad nema opravdanje

Mali penis + dva grama mozga: Ovo su poznati koje su optužili da su tukli žene! (FOTO)

Dok Srbiju potres priča o navodnom nasilju Alberta Nađa nad bivšom suprugom, podsećamo se koji su još poznati bili u centru pažnje zbog navodnog nasilja, i kako su prošli na sudovima
Objavljeno:

Na nasilje u porodicama se u Srbiji najčešće ćuti. Žrtve iz straha, komšije i rođaci "jer gledaju svoja posla". No, kada su u pitanju javne ličnosti, onda se zasigurno ovi slučajevi nađu na naslovnim stranama - ali, mi smo se zapitali kakav bude epilog, ako i dođe do suda, i da li se ovde primenjuje "svako čudo tri dana traje"?!

Zastrašujuće optužbe iznela u policiji: Nađ je hteo da me siluje varjačom pred sinom!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ove poznate ličnosti su optuživane da su nasilnici, a evo i kako su "prošli":

Vlada Stanojević - uživa u Americi

Nasilje voditelja Pinka nad suprugom Ana Marijom Žujović potreslo je Srbiju, kada se ona sa masnicom na licu obratila srpskoj javnosti preko Tvitera.

Bili su "vruća" tema srpskih tabloida, a voditelj je u javnom saopštenju priznao da je došlo do "koškanja" prilikom svađe sa Žujovićkom, ali nikada nije priznao da je namerno udario svoju suprugu.

- Kada sam došao kod nje, rekao sam joj da sedne, ispričao sve što sam imao i krenuo ka vratima. Ona me je povukla i nakon žučne rasprave, komešanja, povlačenja, odgurnuo sam je rukom u predelu lica, nakon čega sam izašao iz stana, otišavši kući - priznao je tada Vlada.

- Ujutru sam video njenu sliku sa masnicom na oku i nebulozni komentar koji se očigledno odnosi na mene i opisuje me kao nasilnika. Svako ko me poznaje, zna dobro kakve sam naravi i da me ne može ništa iznervirati ni glas da podignem, a kamoli ruku na nekoga - napisao je tada on.

No, slučaj je ipak završio na sudu. Ali, ono što je simptomatično je da iako u javnosti osuđen kao "nasilnik", iako sudski proces, koliko je poznato, nije došao do završetka, Stanojević posle sumnje da je udario Žujovićku, i svih naslova u novinama - sad uživa u Americi.

Od poternice za njim, zbog nepojavljivanja na ročištu izgleda nema ništa:

- Da sam imao zabranu i da ne mogu da izađem iz zemlje, ja bih bio priveden još na aerodromu - rekao je voditelj za beogradske medije tokom leta.

Me and Mr.Obama ???? #hollywood #losangeles

A photo posted by Vladimir Stanojevic (@vladimirstanojevic) on

Tada je objasnio da u SAD ostaje do sledeće godine, i da nema plan da se vraća u Srbiju.

- Ne brinite, biću skinut sa poternice - poručio je on.

I dok ovaj slučaj čeka razrešenje, Vladi je jako dobro. Ako je nevin, svaka čast! No ajde da sačekamo da sud to i potvrdi!

Make America great again! #donaldtrump #hollywoodwalkoffame #losangeles #hollywood

A photo posted by Vladimir Stanojevic (@vladimirstanojevic) on

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.