500 evra košta seks sa srpskom TV zvezdom!
Foto: Shutterstock

samo na preporuku...

500 evra košta seks sa srpskom TV zvezdom!

Lanci elitne prostitucije funkcionišu u strogoj tajnosti, a za kontakt sa devojkama neophodna je preporuka

Objavljeno: 10:46h

Eskort dama - atraktivna, obrazovana i zabavna i za noć od mušterije dobija i do 500 evra, a možda i više ako je poznata pevačica, voditeljka ili učesnica nekog rijalitija u Srbiji.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Inače, lanci elitne prostitucije funkcionišu u strogoj tajnosti, a za kontakt sa devojkama neophodna je preporuka. Elitne prostitutke ne rade iz ekonomskih razloga, što je tipično za ulične ili agencijske.

- Ono što ih karakteriše je to što funkcionišu u zatvorenim krugovima - kaže sagovornik Alo!

Tajne elitne prostitucije! Madam Željka: Nisam ku*va, ali... Plaća se više hiljada evra (FOTO)

Manje poznate elitne prostitutke usluge naplaćuju po satu od 100 do 200 evra, za razliku od uličnih, koje iste usluge pružaju za 2.000 dinara! U zavisnosti od želje klijenta, celovečernju zabavu mogu naplatiti i po nekoliko hiljada evra ili usluge zameniti egzotičnim putovanjima ili šopingom po celom svetu.

foto: AP

Inače, osim prestižnih klubova, kao rasadnici elitnih prostitutki često se pominju i modne agencije. Prema rečima sagovornice "Aloa" jedan od zanimljivijih slučajeva je bio kada je uhapšen jedan makro i kada je policija od njega zaplenila album sa fotografijama devojaka.

Pozvali smo BG oglase za masažu: Poslušajte razgovor sa maserkom koji će vas šokirati (VIDEO)

Klijenti imaju toliko izbora da mogu da biraju hoće li mlađu, plavušu, brinetu ili crnku. Prema njenim rečima, u katalogu je bilo devojaka koje smo često gledali na televizijskim ekranima. Među klijentima ima i porodičnih ljudi, uglednih muževa... Sve se odvija u hotelima ili iznajmljenim stanovima. Najtraženije su devojke između 18 i 27 godina.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.