KAKO OMOGUĆITI DA UGOSTITELJSKI OBJEKTI RADE I U ZATVORENOM? Dr Šekler ima IDEJU
Milenko Šekler, Foto: Printscreen

PREDLOG

KAKO OMOGUĆITI DA UGOSTITELJSKI OBJEKTI RADE I U ZATVORENOM? Dr Šekler ima IDEJU

Pa mi je palo na pamet i da svi mogu na internet da okače stanje u restoranu i inspekcija može u svakom trenutku da ih prati koliko ima gostiju i šta rade

Objavljeno:

Milenko Šekler, virusolog i mikrobiolog u gostovanju emisije Osvrt na TV B92, izjavio je sledeće: "Pozdravljam one ugostitelje koji poštuju mere i dozvoljenu kvadraturu u objektu".

"Međutim, država nema dovoljno ljudi koji bi to mogli da iskontrolišu", kazao je Šekler, povodom mera koje su na snazi od danas.

On je čak predložio i moguće rešenje.

"Padalo mi je na pamet da svaki ugledni objekat u Beogradu sigurno ima internet i video-obezbeđenje. Pa mi je palo na pamet i da svi mogu na internet da okače stanje u restoranu i inspekcija može u svakom trenutku da ih prati koliko ima gostiju i šta rade i na osnovu tog zapisa može da napiše kaznu i da ih zatvori do kraja epidemije", kazao je dr Šekler.

Kako je rekao, jedino bi tako bilo pošteno, jer na ovaj način zbog malog procenta ljudi koji ne poštuju mere i rade celu noć i dovode do ovakvog stanja ispaštaju i oni koji se odgovorno ponašaju i poštuju mere i preporuke kriznog štaba.

"Ugostitelji nisu glavni problem, taj deo privrede godinu dana ne radi normalno, a epidemija sve vreme divlja", kazao je Miša Relić, predsednik Udruženja noćnih barova i klubova Beograda.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.