VAKCINA JE KALAŠNJIKOV, VAKCINA NAM NIJE POTREBNA, NAŠE TELO JE VAKCINA: Užasavajuća izjava Mile Alečković! (VIDEO)
Mila Alečković, Foto: Printscreen/Twitter

STRAŠNO

VAKCINA JE KALAŠNJIKOV, VAKCINA NAM NIJE POTREBNA, NAŠE TELO JE VAKCINA: Užasavajuća izjava Mile Alečković! (VIDEO)

"Kada običan narod gleda svaki dan samo igle na ekranu to je psihološki rat"

Objavljeno: 15:41h

Mila Alečković, poznata teoretičarka zavere, imala da kaže na skupu protiv vakcinacije koji je održan u Beogradu, a koji je izazvao zgražavanje javnosti.

I ovog puta ona je izrekla neverovatne stvari, koje se direktno sukobljavaju sa zvaničnom naukom, zdravim razumom i interesom građana i nacije.

Pitanje koje joj je postavljeno: "Ako nevakcinisani narod može da ugoržava vakcinisani narod, za šta onda služi ta vakcina, čemu služi ta vakcina i koja je njena svrha?"

- Bravo, logično pitanje. Prvo i prvo vakcine nema, niti će je biti! Ima virusa za koji nikad nema vakcine. Ja nisam ni virusolog ni epidemiolog, ja lečim glavu. Ako prenesmo vest najvećeg virusologa u svetu, francuski virusolog i epidemiolog Didier Raoult koji kaže da je virus mutirao 24 puta, kakva onda vakcina može da se napravi? To je sad najobičnija kijavica. Znači vakcine nema. Na kraju krajeva ni za HIV nije nađena vakcina niti je potrebno, naše telo je vakcina, ono stvara antitela, mi smo sami sebi dovoljni i nama vakcina ne treba. Ovo što će biti ubrizgavanje, političari će se slikati, da ubrizgavaju recimo vodicu, neku vodu itd... Ja bih volela ja da im dam vakcinu sa živom, da im ja ubrizgam a ne da oni na televiziji sebi vodu neku ubrizgavaju i da promovišu, dabome. Prvo i prvo, vakcina uopšte nije potrebna, drugo vakcina je u 21. veku simbol kalašnjikova. Znači sada kada običan normalan svet otvori televiziju prvo što vidi jeste igla. Mi svi koji smo bili po bolnicama i radili na bilo koji način u psihologiji, psihijatriji, ovi drugi lekari, mi znamo šta je igla niko se ne boji igle. Običan narod svaki dan kada otvori ekran vidi samo iglu onda. znajte da je to nova pretnja oružjem. Ovo je psihološki rat, ovo je psihološki teror a mi moramo da vodimo psihološki rat protiv onih koji vode psihološki teror. Dakle vakcina je kalašnjikov. To je trka u naoružanju. Rusi kažu imamo našu vakcinu, ovaj kaže imam svoju meni je baba po ocu ruskog korena ja neću rusku vakcinu. Ja neću ničiju vakcinu. Jednostavno to je trka u... Možda je nekom pozlilo od ovih falsifikovanih poslanika. Dakle, ovaj vakcina uopšte nije potrebna, takođe nisu potrebni lekovi...

Pogledajte video:

Bonus video:

02:29

Espreso anketa

(Espreso/Twitter)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.