LESKOVČANKI UKRALI KANAL NA JUTJUBU U ROKU OD 4 SEKUNDE! Valentina imala 1.200 video snimaka, živela je od toga!
Noćas u roku od četiri sekunde naš kanal je hakovan, Foto: Profimedia

krađa kanala

LESKOVČANKI UKRALI KANAL NA JUTJUBU U ROKU OD 4 SEKUNDE! Valentina imala 1.200 video snimaka, živela je od toga!

Noćas u roku od četiri sekunde naš kanal je hakovan pred očima mog sina Vuka i mog bratanca, koji je administrator kanala

Objavljeno:

Valentina Mašković iz Leskovca ostala je noćas bez svog YouTube kanala „Kuhinja“ sa oko 150.000 pratilaca iz Srbije i inostranstva, i sa 1.200 video snimaka u kome je predstvaljala svoje kulinarske specijalitete, veštine i recepte sa juga Srbije.

Valentina, je od tog posla, praktično, živela, a zbog velikog broja pratalica prošle godine je bila nagrađena od vlasnika YouTub kanala.

„Noćas u roku od četiri sekunde naš kanal je hakovan pred očima mog sina Vuka i mog bratanca, koji je administrator kanala. Ništa nisu mogli da urade. Pojaviili su se neki brojevi, bratanac je shvatio o čemu se radi, brzo isključio kompjuter iz struje, ali ništa nije vredelo, sve je nestalo“, priča ova kulinarka za JuGmediu.

Kaže da je imala 40 posto pratilaca iz Srbije, a preostalih 60 posto iz inostranstva, među njima naši ljudi iz dijaspore.

„Ali, imali smo i strance, sa engleskog govornog područja jer je svaki prilog bio preveden na engleski jezik. To je radio moj bratanac“, objašnjava Valenetina.

Kaže da je to za celu porodicu ogroman gubitak i stres.

„Ostali smo bez ičega, ali ja ne brinem za sebe, ja se kao Feniks dižem uvek iz pepela, već zbog Vuka. Dete nije spavalo cele noći, palo je u depresiju. Žao mi je i bratanca jer je i on, kao visoko obrazovani čovek, nešto zarađivao preko tog kanala“, jada se.

Valentina je objavu o krađi kanala postavila noćas na društvene mreže i do danas joj je stiglo oko 20.000 poruka podrške iz svih krajeva sveta.

„Svi mi poručuju da otvorim novi kanal, što ću i učiniti, i da će svi ponovo da me zaprate“, veli.

Zbunjena je i ne zna od koga da traži pomoć.

„Država Srbija od nas frilensera traži porez, a gde je sada da stane iza nas? Gde je Gugl, ne oglašava se“, ogorčena je ova Leskovčanka koju je upravo sin Vuk nagovorio da pre tri godine otvori kanal na Jutjubu.

Tada ni ona, ni Vuk nisu mogli ni da sanjaju da će postići uspeh svetskih razmera.

Vuk sada ima 15 godina i učenik je Trgovinsko-ugostiteljske škole na smeru kulinarstva, s namerom da studira gastronomiju.

Ipak, administrator kanala danas piše Guglu u Jutjubu, s molbom da pomognu oko vraćanje kanala, a da li će uspeti u tome ostaje da se vidi.

(Espreso / JuGmedia)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.