Anja ipak ide u Grčku: Sakupljen novac za zlatnu šahistkinju iz Novog Sada (9)!

novac legao u zadnji čas

Anja ipak ide u Grčku: Sakupljen novac za zlatnu šahistkinju iz Novog Sada (9)!

Iako se problem nastao zbog toga što gradska uprava Novog Sada nije obezbedila novac za njen put na ovo takmičenje, problemi su se rešili u zadnji čas
Objavljeno:

Devetogodišnja Anja Jovanović je zlato Novog Sada i cele Srbije! Ova devojčica, koja je osvojila čak 12 zlatnih medalja na šahovskim prvenstvima, podigla je veliku prašinu u Srbiji! Anja je u subotu trebalo da otputuje u Grčku na još jedno šahovsko prvenstvo. Iako se problem nastao zbog toga što gradska uprava Novog Sada nije obezbedila novac za njen put na ovo takmičenje, problemi su se rešili u zadnji čas! Genijalna studentkinja iz BG: Njen izum promeniće svet slepih ljudi zauvek (FOTO) (VIDEO) Nakon što se njen otac, Branimir Jovanović odbratio medijima, čitava zavrzlama je završena i novac je prikupljen zbog čega će Anja ipak moći da otputuje na takmičenje u Grčku!

Ljuba Jovanović, direktor šahovskog kluba u kom Anja trenira, za Espreso kaže da su dobili novac, i da Anja u petak putuje. - Problem je bio u brzini. Novac smo dobili, tokom prethodnih nekoliko dana dokumentacija je podneta. Novac je juče legao na račun i od tog novca odmah je plaćen hotel i prevoz - rekao je Jovanović. Anja Jovanović je šah počela da trenira kada je bila u vrtiću. Od tada je na 25 šahovskih prvenstava osvojila 12 zlatnih, 6 srebrnih i jednu bronzanu medalju. Držimo palčeve zlatnoj Anji, i želimo joj svu sreću. I da nam donese još jednu medalju, ovog puta iz Grčke! (Suzana Trajković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.