Karadžić dominira: Bio je dr Dabić, a potom planirao biznis sa kanabisom!
Foto: FoNet, Espreso ilustracija

nesuđeni biznis

Karadžić dominira: Bio je dr Dabić, a potom planirao biznis sa kanabisom!

- Od indijske konoplje se svašta može načiniti - rekao je Karadžić
Objavljeno:

Bivši vođa bosanskih Srba Radovan Karadžić je u intervjuu za nemački Di Cajt, prvom intervjuu pošto ga je Haški sud osudio na 40 godina zatvora zbog ratnih zločina u BiH, opisao i svoj odnos prema drugim zatvorenicima.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

"Ja sam društveno biće i okružujem se rado s ostalim zatvorenicima, sa Srbima i bosanskim Hrvatima. Sve sami pošteni, visokoobrazovani i zanimljivi ljudi“, rekao je Karadžić dodajući da s tim ljudima "koje zna od pre, u međuvremenu neguje prijateljstvo“.

Karadžićev prvi intervju posle presude: U zatvoru svira frulu i stalno se smeje!

foto: Fonet

Dao je svoje objašnjenje zašto se tako dobro slaže s bosanskim Hrvatima. "Srbi i Hrvati su sledili sličan cilj: hteli su da Bosnu pretvore u uniju tri grupe, i zato smo se dobro razumeli“, kaže Karadžić, koji navodi da slobodno vreme u zatvoru provodi u pisanju i pripremom žalbe na presudu, svirajući frulu i igrajući tenis i nogomet.

I ja sam Radovan: Ovako Srbi na Fejsbuku pružaju podršku osuđenom Karadžiću! (FOTO)

Karadžićev advokat Sladojević je za Di Cajt ispričao da je neposredno uoči suđenja Karadžić s tadašnjim pritvorenikom Antom Gotovinom igrao tenis, i pao i razbio nos, što je kasnije prekriveno šminkom kako ne bi ispalo da se u zatvoru potukao.

Sladojević kaže da je njegov klijent do poslednjeg trenutka vjerovao u oslobađajuću presudu i da je već bio spakovao svoje stvari. Takođe je rekao da je Karadžić nakon izlaska iz zatvora hteo da uđe u "posao s kanabisom“.

"Od indijske konoplje se svašta može načiniti“, rekao je Karadžić, a prenosi njegov advokat.

(Espreso.co.rs / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.