Veliki skandal u užičkoj bolnici: Pijani lekar upao na ginekologiju i napao babice!
Foto: Profimedia

Napravio haos

Veliki skandal u užičkoj bolnici: Pijani lekar upao na ginekologiju i napao babice!

Lekar opšte prakse sa bratom upao u porodilište užičke bolnice, otimao mobilne telefone i pretio, zahtevao je da njegovoj supruzi daju lekove protiv bolova
Objavljeno:

Užičaniin srednjih godina, čija se žena carskim rezom juče porodila, u popodnevnim satima, u sredu popodne, nasilno je upao u porodilište užičke bolnice. Od babica, kojima je otimao mobilne telefone i pretio, zahtevao je da njegovoj supruzi daju lekove protiv bolova, objavio je "Blic".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Prema nezvaničnim saznanjima ovog lista radi se lekaru opšte prakse koji je ranije stažirao na ginekologiji, a koji nije zaposlen u užičkoj bolnici.

Zajedno sa svojim bratom, a obojica su bili pod dejstvom alkohola, kroz odeljenje neonatologije ušao je na ginekologiju i za prijemnim pultom govorio babicama da njegova žena trpi jake postporođajne bolove i tražio da joj daju terapiju.

Par minuta pre toga „srećni tata i stric“ automobilom su, velikom brzinom prošli kroz kapiju bolnice i parkirali vozilo u „nedozvoljenom prostoru“.

Prava je sreća, rečeno nam je, da nisu pokosili medicinsko osoblje i „civile“ koji su se u tom trenutku nalazili u bolničkom krugu.

Na upozorenje portira da je na tom mestu zabranjeno parkiranje odgovorili su sa: „marš“ i otišli u bolnicu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.