Pismo devojčice protiv gej parade: Ne želim da gledam devojke kako se pipkaju po grudima pored crkava!
Foto: Stefan Jokić

ima jasan stav

Pismo devojčice protiv gej parade: Ne želim da gledam devojke kako se pipkaju po grudima pored crkava!

Na internetu se pojavilo pismo koje je navodno devojčica iz Sombora uputila medijima, a koje se tiče predstojeće gej parade u Beogradu
Objavljeno: 17:37h

"Pismo devojčice", koje se pojavilo na jednom internet sajtu, ustvari predstavlja apel vlastima da se gej parada, zakazana za nedelju, 18. septembar ne održi.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U pismu devojčica, koja kaže da je tek u osnovnoj školi, karakteriše gej paradu kao "vrlo negativnu stvar".

foto: Stefan Jokić

Ove fotografije su zapalile Srbiju: Pogledajte gej izložbu u centru Beograda! (FOTO)

Zato se obraća državi da je zaustavi, jer navodno tu nema "ponosa". Devojčica, koja je navodno u osnovnoj školi, vrlo britko zaključuje "da prosečnog Srbina nervira sva ta priča oko gej parade", kao i da seksualnost ne može biti uspeh i ponos, kao nešto što se postiže.

Ovo zrelo razmišljanje, koje verovatno deli dobar deo Srbije, dalje ide u razmatranje kako je pogrešno da se grad blokira zbog 100 ljudi koji šetaju, ali i da oni, u kožnim gaćama i pipkajući se prolaze pored crkava u Beogradu.

foto: Stefan Jokić

Devojčica u navodnom pismu govori kako ne želi da viđa decu sa dve tate, kako ne želi da joj bilo ko nameće seksualnost, ali i da nema ništa protiv gej osoba.

Ona navodi da i u svom odeljenju ima "gej drugara", ali ni da on neće šetati u nedelju, niti želi da svoju seksualnost nabija na nos drugima.

Naravno, autentičnost pisma nije proverena, ali se postavlja pitanje da li je ovo "pismo" sažeto reklo sve što većinska Srbija misli?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.