DR LAZIĆ ĆE DOBITI BISTU: Pokrenuta procedura da Klinički centar u Nišu ponese ime čuvenog RATNOG HIRURGA
Dr Miodrag Lazić, Foto: Youtube printscreen/BN TV

saglasnost

DR LAZIĆ ĆE DOBITI BISTU: Pokrenuta procedura da Klinički centar u Nišu ponese ime čuvenog RATNOG HIRURGA

Doktora Lazića, podsetimo, smrt je zatekla upravo na mestu direktora Urgentnog centra iz kojeg, iako mu je do penzije nedostajalo samo nekoliko meseci

Objavljeno:

Kako je saopšteno, direktor Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu prof. dr Zoran Perišić je pokrenuo proceduru za postavljanje biste doktora Miodraga Lazića u krugu ustanove, a dao je i saglasnost da započne procedura oko imenovanja Urgentnog centra prema medicinaru koji je prerano izgubio bitku sa koronom.

Doktora Lazića, podsetimo, smrt je zatekla upravo na mestu direktora Urgentnog centra iz kojeg, iako mu je do penzije nedostajalo samo nekoliko meseci, nije želeo da se povuče, već je ostao uz pacijente sve dok nije preminuo 14. aprila prošle godine.

Odmah nakon toga Nišlije su počele da prikupljanjem potpisa podržavaju ideju da najznačajnija zdravstvena ustanova u tom gradu ponese njegovo ime. Peticiju je potpisalo 11.000 građana, a Fejsbuk grupa koja je osnovana u njegovo ime danas ima 53.000 članova sa prostora čitave bivše Jugoslavije.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.