Slobina kuća više nije prazna: Mira i Marija unutra prave velike planove! Spremite se za šok!
Foto: Profimedia

nije više prazna

Slobina kuća više nije prazna: Mira i Marija unutra prave velike planove! Spremite se za šok!

- Majstori popravljaju struju, instalacije, prozore, vrata i sve kvarove, pošto je kuća ruinirana i u nju dugo nije ništa ulagano - otkriva izvor
Objavljeno:

Vila Slobodana Miloševića u Tolstojevoj 33 na beogradskom Dedinju više nije avetinjski prazna jer su se u nju uselili majstori, koje su angažovale Marija Milošević (51) i Mira Marković (76), ćerka i udovica bovšeg predsednika SRJ.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako saznajemo od dobro obaveštenih izvora, Miloševićeva ćerka i supruga ubrzano renoviraju vilu kako bi je što pre "uglancale" za prodaju.

Gordani su svi umrli, živi potpuno sama i bori se kao lavica sa opakom bolešću od 12. godine života!

- Majstori popravljaju struju, instalacije, prozore, vrata i sve kvarove, pošto je kuća ruinirana i u nju dugo nije ništa ulagano. Nisu to neke mnogo velike popravke, ali Mira i Marija žele da je maksimalno dovedu u red zbog kupaca koji se za nju uveliko interesuju. Majstore je, preko svojih veza, angažovala Marija - otkriva izvor.

Uporedo s tim, teče postupak legalizacije dograđenih 500 kvadratnih metara, kao i sređivanje papira za 21 ar placa.

- Mira je sad povisila cenu vile, pa traži više od dva miliona evra jer je u pitanju odlična lokacija. Ima nekoliko ozbiljno zainteresovanih kupaca, a vila se prodaje preko jedne beogradske agencije - dodaje sagovornik.

foto: Profimedia

Mirjana Marković već 13 godina bezuspešno prodaje vilu od 900 kvadrata, sagrađenu na placu od 21 ara, u kojoj niko ne živi od februara 2000. godine, kada je otišla u Moskvu. Markovićeva je kuću ranije oglašavala preko neke agencije i tražila je čak pet miliona evra! Kasnije je cenu spustila na 4,2 miliona evra, a zatim na četiri miliona, jer objekat zahteva renoviranje, da bi cenu naglo oborila zbog manjka zainteresovanih.

Vila je sagrađena 2000. i ima 10 spavaćih soba, šest kupatila, dve sobe za prijem, dve recepcije i lift. Podeljena je na četiri nivoa - niže prizemlje, prizemlje, sprat i potkrovlje, koje treba adaptirati, ima tavan, koji treba adaptirati i legalizovati.

Marija Milošević, koja živi na Cetinju, svojeručno je napisala žalbu Ustavnom sudu Srbije u kojoj traži da im se vrati oduzeti plac od 79 ari i 38 kvadrata, kao i pomoćni objekat od 100 kvadrata.

foto: Profimedia

- Marija u žalbi navodi da su sve to dobili regularno od države i traži da se presuda poništi - kaže sagovornik.

On dodaje i da stari naslednici nekadašnjeg beogradskog trgovca Milana Antonijevića, koji traže povraćaj placa u Užičkoj 34, nemaju pravo na njega jer su na sudu izbačeni kao stranka u postupku u borbi za imovinu.

(Espreso.co.rs/ Alo!)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.